Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się mojej pracy na stacji benzynowej

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie kiedy podjeżdża kolega z klasy, który został lekarzem, czy koleżanka dentystka, czuje się wtedy taka mała, czuje się jak nikt, pomimo, że są zawsze bardzo mili, to ja i tak wiem, że mają mnie za nikogo. Raz nawet kolega zapraszał na wypad w góry, ale ja nie mogę się przemoc

Gość gość
Ale chcesz pracować na tej stacji i się nie wstydzić, czy chcesz mieć lepszą pracę/pozycję?

Gość gość
Wstydzić to się powinnaś takiej postawy.Jasno widać ,że koledzy i kolezanki traktują cię normalnie a zaproszenia trzeba było skorzystać i ponownie się z nimi zasymilować.To żaden wstyd pracować na stacji beanzynowej.

Gość gość
Traktują normalnie, ale jakie to wypady z osobami, co zarabiają 4 razy tyle

Gość gość
Nie ma sie czego wstydzić. A wypad? Myślisz,że chciałby się przed Tobą pochwalić pieniędzmi? Bez przesady. Też jeżdżę czasem z osobami o wiele bogatszymi ode mnie,a jednak wybieramy takie miejsca,hotele,domki gdzie również będzie stać mnie na wypoczynek. Dlaczego miałabym cZuć się gorsza? Nie kradne,jestem uczciwym człowiekiem,to jest najważniejsze.

Gość gość
Na pewno kolega nie jest wyniosły, pozostał sobą, gdyż był z domu bogaty. Ale dziwnie bym się czuła czując się gorsza, mimo, że pewnie nie dali by mi tego odczuć

Gość gość
Up

Gość gość
Pojechalibyscie na taki wypad?

Gość gość
Myślę że to prowokacja. Ja jestem zamożny i zawsze wybieram rozrywki na kieszeń tych biedniejszych żeby nikt nie czuł się skrępowany.

Gość gość
No i dobrze, ze sie wstydzisz. Pewnie narobiłas ludziom problemów , kompleksów to teraz chociaż mogą na ciebie popatrzeć z wyższością.

Gość gość
Jakich kompleksów?

Gość gość
Dziewczyno, bez przesady. Praca jak każda inna. A co, chcialabyś być na bezrobotnym? I czym wtedy się chwalić? Ciesz się, że masz takich znajomych. Na pewno nie chcą cię poniżyć. Głowa do góry.