Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita 30 Rzeszów

Moja nastoletnia córka goli pochwę, czy to znaczy że już się puszcza ?

Polecane posty

Gość Julita 30 Rzeszów

pyta mama

Gość gość
To tak na powaznie? Ja tez gole i sie nie puszczam..

Gość gość
Tak. Ewentualnie ma to w najbliższych planach.

Gość gośćJKT
Nie koniecznie.. Może po prostu lubi być wygolona po pierwsze. A po drugie teraz panuje moda na depilację miejsc intywnych.

Gość gość
Myślę, że to kwestia higieny.

Gość gość
Jeżeli mama Julita ma 30 lat i nastoletnią już córkę, czy to aby nie provo? No chyba, że mama też szybko robiła to, o co zapytala w swoim wątku :)?

Gość gość
To normalne i naturalne, Polki puszczają się teraz coraz szybciej, dzieci rodza dzieci a potem spuszczają ję w studni lub kiszą w beczce po kapuście.

Gość gośćJKT
Cztery lata temu byłem z kobietą która miała córkę w wieku 16 lat. Też goliła się w tym miejscu raz w tygodniu. Po pierwsze dlatego że lepiej się czuła. A po drugie że zdecydowana większość koleżanek czy dziewczyn w tym wieku to robi. Miałem z nią bardzo dobry kontakt, często rozmawialiśmy na różne tematy związane z współżyciem. Z matką też o takich tematach rozmawiała. Wspólnie co jakiś czas chodziliśmy do Saun gdzie obowiązuje strefa nagości wiec nie było jej to obce. Dzięki temu zrozumiała że nie samym seksem się żyje.

Gość gość
Do jakich Ty saun czlowieku chodzisz? Jaka strefa nagosci? PrZeciez nie siada sie golym tylkiem w saunie tylko ba reczniku ktorym ma sie d...pe owinieta. Widac ze w saunie to ty nigdy nie byles

Gość gość
jak można golić pochwę ? czyście upadli na głowę ? to pisze jakiś pryszczaty onanista !

Gość gość
noo ciekawe gdzie takie sauny są, chetnie popatrze na pipki i fiutki

Gość gośćJKT
Strefa nagości nie oznacza że wszędzie chodzi się nago. To po pierwsze. Po drugie nago wchodzi się tylko do baseny jakuzzi czy łaźni parowych. Do suchych jak najbardziej siedzi się całym ciałem na ręczniku Tylko bez strojów kąpielowych czy slipach. Okrywa się ciało tylko ręcznikiem. A obiekt do której uczęszczam do dziś to Termy Rzymskie.

Gość gość
Goli pochwę? :D

Gość gośćJKT
Strefa nagości czy tez tak zwana bez tekstylna oznacza że nie korzysta się tam w strojach kąpielowych bądź bikini.

Gość gość
Zpiepszaj zboku!

Gość gość
Prowo jak chuj, żadna kobieta nie napisałaby, że ktoś goli pochwę. W pochwie, debile, nie ma włosów. Są na wzgórku łonowym.

Gość gość
Przydałaby się elementarna znajomość anatomii tak na początek :-) Co to jest ta pochwa i gdzie się znajduje? No gdzie? :-D

Gość gośćJKT
Niech każdy nazywa te miejsca jak tam chce. Nie moja to sprawa. Jedni depilują się inni nie w zależności kto co lubi. Ja akurat się golę bo lepiej się czuję i nic komu do tego. To samo tyczy się Saun. Chodzę do sauny bo lubię. Zarówno dla zdrowia jak i lepszego samopoczucia.

Gość gość
Puszcza to jej tam rośnie , dlatego się goli.

Gość gość
Wiem, że to prowo ale i tak się wypowiem :D Ja goliłam okolice intymne od kiedy wyrosły mi tam włosy. Strasznie, strasznie mnie wkurzały! Nawet nie myślałam wtedy o żadnych seksach, po prostu włosy mnie denerwowały, drapały i przeszkadzały.

Gość gość
Autorko, wiesz co to jest pochwa u kobiety?

Gość gość
To ten sam gej co podgląda syna jak ten goli jajka, dwa lata sobie odjął :-D ...teraz jedzie na ręcznym, niech się któraś z nim umówi, zrobi dobry uczynek ;-) ...uświadomi