Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naga prawda o gwiazdce yt

Polecane posty

Gość gość
22:15 pracuję na co dzień z młodzieżą, która ogląda Julkę, musi mi się chcieć, bo nie spodobała mi się ani parodia Julki ani tym bardziej gnojenie jej. A już szczególnie komentarze dotyczące wyglądu. Oryginał filmu to przestroga dla młodych osób, cała reszta - większa niż sam film.

Gość gość
Aj lona fak lit him wiecie lamy?

Gość gość
gość dziś w takim razie poproszę obok moich zdjęć i nazwiska wszystkie komentarze, jakie umieściłam ;) Wszystkie, nawet te negatywne. Bo pisząc negatywny komentarz, kafeterianki zarzucały, że jestem samą Julią, bo nie napisałam niczego typu "ta prostaczka z krzywym nosem ma głupiego dzieciaka". Co on miałby wnosić poza niezdrowymi emocjami i przykrościami? A w grupie jestem. Tak więc proszę bardzo:)

Gość gość
Ja nie napisałam tu ani jednego negatywnego komentarza, a i tak moje nazwisko się tu pojawiło, czym zawiniłam? Nie wiem, najwyraźniej osoba która wyjawiła nasze nazwiska wzięła pierwsze lepsze osoby oceniając je po wyglądzie oczywiście wyrażając o nas zdanie. Naprawdę mnie ciekawi czy wypłyną dane tej osoby

Gość gość
PRZYPOMINAM Film oryginalny został znaleziony na grupie jej fanów czyli "jednorozce juki" więc nie miejcie do nas pretensji ! pilnujcie grupy swojej idolki. po za tym my tylko przekazujemy dane dalej, a w komentarzach kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie

Gość gość
po za tym każdy może mieć na fb anonimowe konto pod fałszywym imieniem i nazwiskiem xD otwórzcie w końcu oczy to zobaczycie, że julia nie jest wzorem i nie warto jej naśladować

Gość gość
przepisanie nazwisk na inną strone gdzie dałyście je na facebooku, dając tym samym PRAWO FACEBOOKOWI DO WSZYCH DANYCH nie jest niczym złym, a tym bardziej łamaniem prawa. nie podoba sie ze prawda wyszła na jaw? usuńcie się z grupy! x a ty nie kopiuj moich wiadomosci zmieniajac tylko ostatnie zdanie, bo to plagiat taki sam jaki twoja idolka uwielbia. IP tez moge zabezpieczyc i wyciagnac wnioski.

Gość gość
To na cho'lere siedzicie na kafeterii czytacie wszystko i piszecie że jesteśmy je******* bo nie zgadzamy się z tym co zulka wyprawia, grupa najwidoczniej nie jest przystosowana dla was więc wypad na jednorozce zulki lub tworzyć własną i tam ja wielbić. A nie się czaja, czytają i w kółko "jak można siedzieć na kafeterii i żyć życiem innych" - fanki juleczki siedzą na kafe tyle samo czasu i niewątpliwie interesują się jej życiem więc my tutaj również z tym że odbiór jej wyczynów jest inny, ostatni filmik wyszedł z kafe w ciągu paru minut i dotarł przez jednorozce do zulki niemalże natychmiast. Ale widocznie ma swoich szpiegów które od czasu do czasu się tu uaktywniaja. To nie temat dla was swoimi opiniami na temat super francuskiej rodzinki dzielcie się gdzie indziej.

Gość gość
Wrzućcie nazwę grupy albo linka.

Gość gość
o kur/wa same pasztety w tej grupie :D:D:D

Gość gość
Jest niedzielny wieczor i obronczynie Patulii are naked and will drink zubrowka :P

Gość gość
Należę do tych kilku procent osób, które mają mocno mieszane uczucia dotyczące całej tej dramy ;) ale koniec końców, uważam, że Julia Kobus nie powinna nagrywać już filmów na yt. Przeraza mnie ile młodych osób (tak naprawdę dzieci, bo przeczytałam, że jedna osoba przytoczyła tutaj 9letnia córkę swojej znajomej, która krytykowała swoja mame porównując ja właśnie do Julki).Taka osoba nie może być autorytetem dla tak młodych osob. Nie będę tutaj przywoływać tych strasznych historii z brakiem łóżka Felixa i jego beznadziej diety. Wiem, że każdy ma prawo ułożyć sobie życie jak chce i pojawiają się nowe zawody w dobie co raz to nowszych technologii - ale naprawdę uważacie, ze siedzenie cały dzień z kamera/ nad montowaniem filmu, to jest dobry zawód dla młodej osoby bez wykształcenia, a tym bardziej MATKI. Felix nie dość, że niedługo może zostać inwalida przez jej niedbalstwo, to jeszcze nie będzie znać własnej matki. Potem jej odbiorcy/dzieci naogladaja się tego i podobnego contentu i myśla, że tak wygląda prawdziwe życie i, że to jest normalne. Tak naprawdę ta historia moze przynieść jej wiele dobrego (skończy te farse i może zajmie się życiem prywatnym/hobbyNIEYOUTUBE/praca), bo tak naprawdę w świecie yt jest już skreslona. Żadna firma nie będzie chciała podjąć się współpracy z youtuberem, który ma tak zszargana reputację i budzi tak kontrowersyjne uczucia. Chyba, że ma promowac oslawiona Zubrowke z nagrania. Wiele osób mówi, że każdy był młody i pił alkohol, miał różne przygody. Ale nikt mi nie wmówi, że siedzenie nago z koleżankami i mówienie, że chce się p***yc jest ok. I to jeszcze oglądają 9latki? Większość jej odbiorcow czyta kafe, gdzie byl ten film więc podejrzewam, że wiele dzieci już go widziało. Naprawdę nie widzicie w tym nic złego? Mnie to strasznie wkurza, że to zachowanie spotyka się z takim zrozunienien i czasami aprobata. Gdyby się przyznała i powiedziała, ok schrzanilam coś w swoim życiu/ to było niewłaściwe i sei tego wstydzę, ale chcę się porpawic - wtedy jak najbardziej stanelabym w jej obronie. Ale to jak się teraz zachowuje, tylko pokazuje jaka jest niedojrzala i wyrachowana. Z drugiej strony wiele z Was porównuje ja do Agi. Bardzo łatwo jest być kochana i wzorowa córka, jeżeli ma się przez całe swoje życie rodziców, którzy się troszczą. A nie są za granicą w najtrudniejszym okresie życia. Nie wiem, kiedy oni wyemigrowali do Francji, ile Julka miała lat jak została sama. Ale to musiało na pewno być dla niej ciezkie. Aga jako najmłodsza i ta, która zawsze miała przy sobie mamę i tatę, niewątpliwie ma lepiej w życiu.

Gość gość
a podbję sobie, bo tak :p

Gość gość
do tej mlodziutkiej laseczki co wypisala tu osoby z fb. Hahaha, co za de**il twierdzi że wpadł na genialny pomysł i się tym tak cieszy. Z twoją matka musi być coś nie tak jeżeli trzyma pod dachem taka prostacka córkę. Ale cóż, to się niestety wynosi z domu. Jakbyś logicznie pomyślała (co w twoim przypadku jest błądem młodości matki która haruje codziennie na twoje utrzymanie) jeżeli ktoś utworzył grupę na fb,to oczywiste jest, że każdy może sobie pooglądać profile tych osób należących do niej. Wobec tego, jaki sens jest pisać imię i nazwisko osoby których w Polsce są setki i pekac z dumy że ' o hahah o K***** Janka Kowalska to baba z kafe ale czaaaad'? Poza tym, jak widać osoby przeszły wobec tych nazwisk obojętnie, wypowiada się jedynie ta sama osoba która nieudolnie chce zwrócić uwagę na swój genialny pomysł.To, że jesteś nielubiana w społeczeństwie to już wiemy oraz to że marzysz o takim życiu jak zulka - to też, nazywajaca się dumnie i nosząca na piersi koszulki z napisem JEDNOROZEC. Idź lepiej wspomoz finansowo swoją juczjuberke klikając w reklamy tak jej poprawisz humor bo jesteś dla niej czymś co przynosi hajs (jeżeli jeszcze tego nie zauważyłaś to polecam poczytać coś drukowanego zwanego książka aby poszerzyć horyzonty myślowe i poznać świat inny niż idealny na yt) a nie tutaj ośmieszasz swoją zarobiona matkę.

Gość gość
6:47 ale rynsztok...

Gość gość
Nie chcę was martwić, ale podludzie z karachana postanowili wykorzystać sytuację i podszywając się pod uzytkowników kafeterii zamówili za pobraniem na adres Julii Kobus różne drogie rzeczy, głównie armaturę łazienkową oraz gadżety erotyczne. TO NIE SĄ ŻARTY, SYTUACJA ZROBIŁA SIĘ BARDZO POWAŻNA, NA NIEKORZYŚĆ DLA WAS, szykujcie się wszyscy na wizytę policji, jeśli dziewczyna zgłosi uporczywe nękanie a na pewno zgłosi jak jej przyjdzie kilkaset rzeczy o łącznej wartości kilkudziesięciu tysięcy złotych, zamówionych przez "fanów z kafeterii". Dowód, aby zamknąć jadaki wszystkim niedowiarkom: https://zapodaj.net/images/737014d8f1494.jpg Zg

Gość gość
B

Gość gość
A

Gość gość
Ten screen ma być dowodem?

Gość gość
fajne rzeczy kupujesz? jak tam wibrator? doszedł już?