Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy budzet 2 tys zl na osobe na wakacje to wystarczajaco?

Polecane posty

Gość gość

Wyjazd tygodniowy nad polskie morze, w tym okolo 4 noce spedzimy u mojej znajomej. Czy 2 tys na osobe wystarczy?

Gość gość
hahhaha raczej i to na bogato. Ja jadę do Paryża za 500 zł w sumie i dam rade

Gość gość
Spoko starczy bo rozumie ze to tylko na wydatki ,nocleg opłacony .

Gość gość
Wydaje mi się, że tak, ale wszystko zależy od tego jakiego masz noclegi i oczekiwania. Uważam, że jest to spora suma. My cały rok zbieramy kasę na wakacje. Już liczę dni do wyjazdu. W tym roku jedziemy nad morze. Noclegi w Sopocie znalazłam na https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+sopot.html kilka razy korzystałam z tej strony i się jeszcze nie zawiodłam.

Gość gość
My byliśmy nad morzem 11 dni. Dwoje dorosłych,jedno dziecko 4 letnie. Łącznie ze wszystkim, razem z noclegami wydaliśmy 7tys. Tyle,że my nie oszczędzaliśmy na niczym. Obiady,kolacje w restauracjach.

Gość loora4
Myślę, że wystarczy. Ja w tym roku byłam nad polskim morzem, nocleg rezerwowałam na bookaparcie, dojechałam własnym autem i nie wyszło wcale drogo :D

Gość Adalinda
Zależy gdzie się jedzie. Ale widzę, że wy macie noclegi u znajomej więc pewnie wyjdzie jeszcze taniej. Ja w takim budżecie pojechałam do Chorwacji w tym roku, a noclegi rezerwowałam przez BookApart