Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestańcie zazdrościć małym zgrabnym kobietom wy wielkie kobyły

Polecane posty

Gość gość

sama mam 170 ale wkurza mnie jak wielkie gidyje obrażają małe zgrabne kobietki, zrozumcie że to nikogo wina że jesteście kobyłami które z wiekiem robią się coraz potężniejsze ,nie wylewajcie jadu

Gość gość
Hahaha nie zgapiaj tematu idiotko zakompleksiona, dziewczyna tam założyła temat odnośnie tego jak niskie wyzywaja latem wysokie ( co właśnie potwierdziłas tym tematem "wielkie gidyje " ) ona tam ani razu nie obraziła ludzi niskim świadczy to tym że jest wyzbyta kompleksów baa że właściwie nikt kto tam pisze nie ma kompleksów a ty jesteś niską i nieszczęśliwa pchłą

Gość gość
:D

Gość gość
No wlasnie, ja jestem szczupła, mam duży biust i rozmiar stopy 38 i śmiać mi sie chce jak małe niedocenione bobki mnie wyzywają od "kobyl" Kompleksy sie leczy k****y niemyte.

Gość gość
18:04 Dokładnie!! A autorka jest zj****a umyslowo gruba rebeeeeka:D

Gość gość
ale się kobył zleciało, dotknęło was, wy wielkie babochłopy z syrami gdzie drugi paluch tarza się po ziemi z sandałek :D Chciałybyście mieć zgrabne ładne stopki ale macie kopyta z paskudnymi paluchami aż rzyg bierze :D

Gość gość
Haha autorko byłaś nad morzem choćby polskim ? Raz w życiu ? To chyba widziałaś te małe z wylewajaca się falda i zwisajacymi cycami żółtymi zębami i włosami jak u szopa babeczki ? To my to my nasze polki niskie i grube sprzątają mi właśnie w ogródku:D

Gość gość
dopiero co jedna gadała że wysokie nie mają jadu i nie obrażają hahaha :D chyba pęknę ze śmiechu , a tu wyjechały i obrażają niskie w podły sposób hahahahahaha coś się nie sprawdza teoria i mądrośc*****erwszej kobyły ze wpisu :D

Gość gość
Ta założyła temat to grubas z loch wypieprzaj stąd mały hipcio:D

Gość gość
Autorka sama sobie odpisuje hahaha podejrzewam że nie ma nawet 170 ale marzyć każdy może:D gruba swiniaaaaaa hrum hrum hrum z małymi spasionymi swinskimi paluchami blęeeeeee

Gość gość
to se dopowiedziałaś żeby się dowartościować wielka gidyjo :D że jestem gruba- hahahaha :D żeby doprawić swoją teorię nienawiści muszą zmyślać ,wtedy sie lepiej poczują :D gdzie ty mieszkasz że widzisz tylko grube i małe ? Pewnie w zapyziałym podkarpackim byłym PGR porośniętym chwastami z polnymi drogami z pokrzywami.A cywilizacji jeszcze nie widziałaś :D

Gość gość
Małe to i z wiekiem grube proste:D tłuszcz nie nadąża a wszystkie chcą być takie fit dlatego jadą po lewandowskiej i innych pieknosciach. Okularnice i swinskie mordy z grubymi paluchami takie non stop tylko McDonalds stfu

Gość gość
Pytanie było do autorki czy była kiedyś nad polskim morzem i nie odpowiedziała (chyba nie była) a teraz twierdzi że wszyscy co piszą o małych grubych swiniach są z wioski to ci powiem że jestem z Krakowa tępa dzido

Gość gość
o proszę :D - "małe grube świnie"- gdzie ta gidyja co pisała że wielkie nie obrażają ? Widzisz tu taką co wścieklizny dostała, tak ja to boli że jest wielgachną słonicą :D

Gość gość
18:14 No wlasnie, same małe bobki w McDonalds Lol wiedza, ze co zjedzą to przytyją to olewaja swój wyglad po 30stce. Średnim od 165cm i wyższym kazdy posiłek nie idzie w doope.

Gość gość
wy nas obrażacie od wielkich kobyl a jak my odbijamy piłeczkę grube małe świnie to nagle czujecie sie obrażone haha macie patent na obrażanie ? :D:D

Gość gość
wielgachna slonico, możesz pracować jako walec na budowach i ziemie udeptywać swoimi grabiastymi wielkimi stopami :D Dorobisz sobie biznesmenko od siedmiu boleści

Gość gość
18:16 p*****l się świnio myślisz że pozwolę sobie jechać przez jakieś zakomplesione k***iszcza? Samoocene mam z***biscie wysoka ale mam mu temu podstawy a tu kobylo z krzywymi grubymi krótkimi nogami masz się za jakieś Kurwa ciele. Myślałaś że będzie to temat prowo? Może i jest ale sama bez skazy nie zostaniesz ;) współczuję ci taki upał a ty na przemian dom i żarcie dom i żarcie a po drodze sranie. Masz w ogóle strój kąpielowy ? Ale dwuczesciowy

Gość gość
hahaha, ile gidyja bluzgów z siebie wylała bo nie wyrobiła psychicznie hahahahaha :D pewnie masz poch/wę jak wiadro i facet nic nie czuje jak ładuje ty wielka ogromniasta kobyło z wielkimi stopami i wielkimi biodrami :D

Gość gość
Proponuję zostawiać to grube świńsko co nie wie że wysokie i szczupłe kobiety są nazywane jak istne niewiasty i sareneczki;) ona widzi wszędzie kobyły dziwicie się ? Ona z tym musi żyć więc zostawcie ja .. przykro

Gość gość
Ale p******a grubaska niskie to jednak jak pchły ciągle skaczą ale doskoczyc nie mogą bo grawitacja działa:D pisze to jako facet

Gość gość
18:22 W punkt ;D

Gość gość
takie wielkie kobyły to pewnie nie mogą na jeźdźca no bo jak taka słonica pochula na facecie ? :D Kręgosłup by mu złamała i zresztą sama nie umie podźwignąć kolanami swojej wielkiej du/py :D

Gość gość
Czekajcie zaraz zaraz ona pisała że sama ma 170 ? Hahaha wiedziałam że nie ma nawet tyle co za obludna kłamliwa klucha

Gość gość
18:26 dokładnie te niskie tak szybko przybierają na wadze że szok ! A przez ten tłuszcz i krótkie nogi dobrze owinąć faceta nie potrafią;(

Gość gość
no niestety nie jestem gruba, przykre :D Mam szczupłe zgrabne nóżki i jestem filigranowa więc nie trafiłaś wielka słonico puchnąca ze złości :D Chciałabys być taka jak ja ale niestety jesteś kobyłą :D większą od niejednego faceta

Gość gość
One swoim bicem i tricem owijaja tego ich faceci robotnicy nauczyli teraz robole to niscy spasieni bez przyszłości nieudacznicy:D tacy im pozostali, wysoka kobieta to za wysokie progi

Gość gość
Autorka to żyje chyba w innym świecie:D rozwalona purchawa hahaha a kobyła to inaczej klacz zacznij sprawdzać nim coś zaczniesz jak papuga powtarzać płyta ci poszła swinsko z kopytami?

Gość gość
niskie faceta nie potrafią owinąć? - hahahahaha no tak, bo życie kobył polega na uczepieniu się faceta :D bez uczepienia się faceta wasze życie nie ma żadnej wartości :D wzrost zabrał rozum i pozostało szukać frajera który będzie utrzymywał hahahaha:D Z cyklu - "mądrości kobył"

Gość gość
i jak tam kobyły, jeszcze coś rzygniecie ? :D owinęłyście faceta ? wow, to chyba wasz jedyny sukces życiowy hahahaha no nie moge ze śmiechu :D