Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestańcie zazdrościć małym zgrabnym kobietom wy wielkie kobyły

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem niska (163) nie obrażam niskich czy wysokich sama bo niby z jakiej racji mam je obrażać? Albo mi się podoba albo nie, jest w większych miastach dużo wysokich kobiet które są zadbane i pewne swojego ciała dbają o nie ale na wsiach jak wysoka jest to często zakompleksiona (Bo tam większość niskich ) garbi się i nie dba o siebie. Z niskimi jest podobnie ja akurat jestem z Krakowa mam dostęp do siłowni i innych takich ale ogólnie to kiedyś mi się aż śniło że mam z 10cm więcej chyba coś mnie w sobie wtedy draznilo teraz już nie mam takiego problemu bo mam inne :D ogólnie chciałabym być wyższa ale też chciałabym mieć ładniejsze zęby i długie ładne włosy a tego też nie mam ;(

Gość gość
A po drugie niska nie znaczy zgrabna, jest dużo niskich "grubokoscistych " w takim znaczeniu ze , nie sa grube ale wyglądają jak chodzace kwadraty bo takie maja kości , wzrost nie ma nic do ładnej budowy ciała

Gość gość
20:25 Ale dzida :D założyła sama taki temat a mówi że to wysokie jej ublizaja , masz ze sobą problemy i mnóstwo kompleksów aż nie wiem czy nawet głupia terapia by ci pomogła. Ostatnio była taka jedna niska babka u sablewskiej ta dziewczyna była tak okropna że cała rodzina z niej łacha targała uważała się za taka piękna niską i z ładna figurą a tak naprawdę plaskod***e krótkie nogi twarz długa jak u konia i sztuczne cycki no niewypał kompletny i jeszcze mówiła że jej wszystkie dziewczyny zazdroszczą bo widzi te spojrzenia :D a raka wsióra i dziwi się że ja facet zdradził i porzucił

Gość gość
No i tu się nie zgodzę że wzrost nie ma nic do proporcji ciała i rozkładu tłuszczu, raczej w tych czasach wysokie kobiety po prostu zdają sobie sprawę z tego że są inne oryginalne i bardziej o siebie dbają niż taka przeciętna w laczkach czy tandetnych szpileczkach, wysokie kobiety są rasowe pod warunkiem że są szczupłe i mają ciekawa urodę. Mimo wszystko długa noga, drobne kości są zawsze na czasie , ja mając 172 z wagą 54kg jak założę zwykle bojówki i ładne obcasy czarne wiązane na kostce ( na co ja sobie mogę pozwolić bo mi nie skróci nogi ) do tego prosta koszulka wyglądam fenomenalnie a zarazem wygodnie, a niską jak wybierze bojówki to wygląda jak kloc , długa sukienka też tak samo wygląda na nich , zwykle jeansy na długiej szczupłej nodze wyglądają idealnie a na nich zwyczajnie nie ma co się czarowac. Temat jest do d**y:D nie ma co ich poniżać one doskonale wiedzą jak jest, nawet moja siostra 10cm niższa a jest starsza ode mnie, wie że wyzszy wzrost to atut i zawsze się ze mną klocili mówiac że to ja mam więcej cm niż myślę a ona ma 170 :D w końcu się wkurzyłam i z ojcem ja mierzylysmy..no cóż musiała to zaakceptować

Gość gość
Mierzylismy * ciągle ta autokorekta

Gość gość
Wysokich i przysadzistych też jest wiele.

Gość gość
No dokładnie też jest wiele. Ale żeby przez wzrost wypisywać takie rzeczy to tylko świadczy o kompleksach ;) mówię ja jestem wysoka i mam super figurę i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej , mam lustro i wiem jak większość wygląda choć mi to nie przeszkadza patrząc na nie a wręcz odwrotnie jak idziemy na zakupy często pytają mnie o poradę i chętnie szczerze doradze i powiem np że tym sobie pogrubia tu i ówdzie a tym skraca noge tym z kolei nieproporcjonalnie coś sobie wydłuży bo i tak może być .