Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestańcie zazdrościć małym zgrabnym kobietom wy wielkie kobyły

Polecane posty

Gość gość
18;32 chyba nie przeżyłas fajnych pozycji w swoim życiu czemu mnie to nie dziwi ?:D to jest element gry ale rozumiem że jesteś z wiochy biorą cie od tylca spuszczaja a ty się jeszcze cieszysz:D i pomyśleć że tyle patologii teraz i młodych samotnych matek :D

Gość gość
Hahahhahaha żal normalnie jak te małe kury gderają jesteś z gmo? Bo to nie wasza pora na wychodzenie z obory

Gość gość
Poczekajcie bo ona teraz się tu zastanawia widać że zawzieta wesz o tamtym temacie zapomniała bo musi się tu za dziesięciu nawypisywac a tam ciągle ublizala to tu się przeniosła:D zazdrosna wsióra krótkie nóżki mam komu je dam ? Takie krótkie nóżki takie krótkie nóżki hahahaha prosie

Gość gość
Małe a tyle sra jak to jest możliwe ? Aaaa już wiem:D

Gość gość
i czym kobyły się jeszcze pochwalicie ? Może że facet wam kupił perfumy? Może dostałyście miche jedzenia w nagrodę za danie du/py ? Bez owinięcia faceta byście zdechły z głodu hahahaha :D Ja filigranowa zgrabna kobietka nie muszę latać za facetami i skomleć o daniny.Sama pracuję a faceta sama sobie wybieram, takiego na poziomie.Ale oczywiście wy wielkie tak nie możecie,musicie "owijać" np dawać du/py za jedzenie :D

Gość gość
Dajcie spokój pchła przeniosła się na drugi temat:D

Gość gość
ja filigranowa kobietka mam stopę 36 , i jak tam ? Już czerwieniejecie z zawiści i złości ? Nie pos/rajcie się :D jak tam wasze kopyta ?

Gość gość
Sama wybierasz czyli jeszcze nie masz ?:D hahaha kolejna kierowniczka jeronimo czyt. Biedronki?:D mmm no widzisz akurat dostać perfume od faceta to klasa sama w sobie ale co Ty możesz dostać od robola;) chyba tylko miotłe albo miotłą;) skaczesz z tematu na temat bo już nie wiesz co pisać ? Tak się składa że ja sobie sama kupiłam mieszkanie bez kredytów i mam własny mały interes związany z fizjoterapia moj facet jest jak byś ty to nazwała korpo szczurem? :D no widzisz tak więc mam życie o jakim ty możesz tylko pomarzyć noo i o moim 173cm 55kg i jedrnym cialku które spryskuje perfumami od mojego faceta ahh sama sobie zazdroszczę;) więc lecę bo jestem umówiona a ty zacznij się podszywac pod wszystkich haha nic ci już nie zostalo mały prosiaku;)

Gość gość
Przecież wiadomo że ani małe z krótkimi nóżkami niczym kózka ani wielkie ponad 180 cm kobiety nie cieszą się ze swoich rozmiarów. Najlepiej być wysokim lub średniego wzrostu ,mały człowiek zawsze będzie miał kompleks karła a duży kompleks olbrzyma. I stąd te żenujące tematy odnośnie także stop.

Gość gość
Mały kundel a rasowy pies :D fight!

Gość gość
wielka gidyja chwali się że kupiła mieszkanie bez kredytów :D:D Ale tępa głupia sucz, jakby to od wzrostu zależało i myslała że mnie zaskoczy.Akurat nie trafiłas bo ja zgrabna filigranowa kobietka kupiłam mieszkanie nowe bez kredytów.I co zatkao kakao ? Gidyja pisze o swoich osiągnięciach hahahaha, jakby nikt inny na świecie nie widział kasy tylko ona.Typowe dla prostackich tępych idiotek bez horyzontów.

Gość gość
no jak wielka slonico ?Zobaczyłaś kase i się pos/rałaś ? Wyszłaś z lasu że się tak podniecasz że coś kupiłaś ? Pewnie gidyjo mieszkałas w jakimś lumpiarstwie i uważasz za przeogromny sukces życiowy kupienie czegoś za gotówkę, widać że reprezentujesz oborę i to smierdzącą.

Gość gość
Na depresję polecam relaks i dobre leki ;)

Gość gość
Rasowe, liczące się w świecie kobiety są wysokie: np Kate Middleton 175 cm, Diana Spencer 177 cm, Agata Duda 177 cm, Melania Trump 180 cm. Ach, te brzydkie, wielkie kobyłki patrzeć na nie nie można ;) hehe I te ich krótkie kobyłkowate nogi ;)

Gość gość
mała czy duża, wszystkie nic nie warte chamice. Mam 176 i jestem z tego zadowolona. Jeśli ktoś pisze głupoty, obraża innych to znaczy, że jest chamem i ma kompleksy z powodu wzrostu, wykształcenia, braku akceptacji w swoim środowisku, nie wiem jakie jeszcze, ale ma ☹

Gość gość
Małe psy najwięcej szczekają, żeby ktoś zauważył i nie rozdeptał przypadkiem ☺ Kobiety są hałaśliwe bez względu na wzrost, ale duża rzuca się w oczy i wszyscy ją zauważą od razu. Małe, drobne też mają zgrabne sylwetki jak na przykład Edyta Herbuś albo Kasia Cichopek. Ładne, zgrabne, a wzrostem nie grzeszą. Tak samo jak Justyna Steczkowska. Piękna, zgrabna, a też niezbyt wysoka ☺

Gość gość
widze że wielkoludy nie mogą spokojnie zdzierżyć i dalej męczą temat , pewnie nie zasną w nocy.Nie ma żadnego usprawiedliwienia na was, jesteście wielkie ,kobylaste i szukacie na siłe jakiś dobrych wyjaśnień na swój temat

Gość gość
Małe bobki, piszecie , że czujecie się obrażane a kto pierwszy zaczepia? Wy małe bobki. Dlatego jak widzę bardzo niską kobietę nigdy nie jestem miła. Już wiem co o mnie myśli. :)

Gość gość
20:01 widzisz, nie chcesz być obrażana a sama obrażasz chamico :D

Gość gość
akurat na tym topiku nie zauwazyłyście słonice że żadna nie pisała że nie podoba się jak wielkie obrażają malutkie zgrabne, same to wymysliłyście :D Ja lubię czytac jak się produkujecie w desperacji i ubliżacie zgrabnym filigranowym kobietkom, bawi mnie to :D Same wystawiacie świadectwo sobie a nie zgrabnym małym a tym bardziej że wszedzie piszecie że wielkie nie obrażają i desperacko chcecie uchodzic za jakies lepsze :D To jest bardzo śmieszne :D

Gość gość
Mam dziwne wrażenie, że te wszystkie posty pisze jedna osoba ;) Modko, gadasz sama ze sobą dla nakręcenie ruchu? 😴 x Jedno mi wpadło w oko: znajoma mojej mamy też szczyciła się stópką nr 36, czy nawet 35. Co z tego, jak w każdy bucik musiała pchać na siłę, a poduszka górą wychodziła ;) W stopie liczy się nie tyle długość, co tęgość, ładna stopa jest arystokratycznie wąska, tak samo jak wąska jest pęcina (jak u rasowego konia). To taki smaczek z dawnych czasów ;) Naparzajcie się dalej (albo sama pisz do siebie ;) ).

Gość gość
Ja piertole, niskie czy wysokie to jeden huuuujjj, i tak jesteście puste,denne patolki,które piszą o swoich niespelnionych marzeniach ale rzeczywistość jest brutalna. Co wy tu sobą reprezentujecie?, prostactwo i nieuctwo! kobyły i słonice!

Gość gość
Mnie tylko irytują kobiety, ktore sie obżerają,a krytykują szczupłe ( nie chude) kobiety. Przestancie sie obzerac to schudniecie-proste

Gość gość
wysokie kobiety są aseksualne

Gość gość
Wielka kobieta to gruba kobieta xD wiec nie pyskujecie małe kule xD

Gość gość
Wszystkie jesteście durne i prostackie.

Gość gość
Jestem facetem i akurat Edyta herbus słynie z chlopiecej męskiej sylwetki zero talii nawet cycka nie ma, masywne ramiona i ma pseudonim krasnal. Nie zgodzę się z tym że wysokie to znaczy wielkie, wielka to może być dupa tak samo może być mała a niskie dziewczyny nie są małe malusie i czego tam jeszcze o sobie nie napiszą , one są po prostu niskie. Steczkowska słynie akurat z długiej szczupłej nodze ale ciężko stwierdzić jak wygląda bez obcasów bo ona tylko w nich się pokazuje, poza tym ma paskudna twarz.

Gość gość
Takie jesteście filigranowe i delikatniutkie a takie chamskie buahhah delikatność i kobiecość to jednak nie tylko wzrost i kg mówicie, ze wysokie was wyzywają a same co robicie? zaczepiacie pierwsze.

Gość gość
Goofno prawda ja jestem wysoka a mam ładne szczupłe palce i stopy , a moja niska koleżanka ma grube stopy grube paluchy u stóp i brzydkie paznokcie

Gość gość
Z daleka od takich "kobiet" :-(