Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematka456

Co robić? Pomocy! Ellaone, ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość dylematka456

Witam! Pilnie proszę o pomoc, gdyż nie mam pojęcia, co robić. 29.07 kochałam się z narzeczonym, zawsze robimy to z prezerwatywą. Nie zabezpieczam się w inny sposób. Była to pozycja boczna, kiedy zaczął dochodzić, to go wyrzuciłam. Od razu zauważył, że nie ma gumki, po prostu w momencie soę zsunęła, ale zbiorniczek miałam mocno w sobie i od razu ją wyjęłam (dodam, że nie była w żaden sposób wciśnięta we mnie). Miałam na pewno dni płodne, ale orzez moj nieregularny okres, bardzo mocno sie spozniajacy nie jestem w stanie stwierdzic, czy byla to owulacja. Reszta spermy poleciala na posciel i trochę na moją sukienkę, gdzie troszkę obtarło mi pośladki. Od razu poszłam do łazienki, sprawdzilam czy w srodku albo w okolicach pochwy nie mam spermy. Nie było jej na papierze, to na pewno był tylko i wyłącznie śluz. Ale oczywiście (jak to mam w zwyczaju) panikuje na maksa. Stoje teraz przed wyborem: czy brac tabletlę ellaone? Bardzo chcemy miec dziecko, ale na pewno keszcze nie teraz. A naczytalam sie wiele, ze nie zawsze tabletka pomaga. Nie wiem, co robic. Czy mam mozliwosc zajscia w ciążę? Czy jednak zażyć te tabletkę? Oszaleję jak tak dalej pojdzie...

Gość gość
spytaj się lekarza

Gość gość
trzeba było w duupala brać to byś teraz nie jęczała

Gość gość
Tak spokojnie weź elaone bo stres cie będzie dobijał. Każdy chyba choć raz przez to przeszedł. Moja dziewczyna nawet 3 razy :P Tak btw w ciąże nie jest wcale tak łatwo zajść. Najczęściej nieplanowana ciąża wynika z nieszczerości faceta podczas seksu przerywanego. Wszyscy pier/dzielą że wyciągnęli na czas ale prawda jest taka że jak facet ma słaby wytrysk to nawet nie będzie Ci wyciekać z ci/ki :P