Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunegunda09

Mój chłopak ciągle mnie krytykuje i o wszystko obwinia...

Polecane posty

Gość Kunegunda09

Cześć, piszę do Was, bo już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Ogólnie nie jestem ani jakaś brzydka czy też gruba, noszę rozmiar S/M, ale mój chłopak co chwilę mnie krytykuje. Jesteśmy ze sobą troszkę ponad rok i od 2 miesięcy słyszę z jego strony praktycznie krytykę. A to że jestem gruba, że nie mam tej tzw. " luki pomiędzy udami ", a to, że pupa nie w formie "brzoskwinki ", że piersi też jakies takie średnie, że jestem za blada, że moje włosy nie są ciemne, że nie jestem seksowna (co wgl nie jest na miejscu, skoro ja nie mam ochoty na nic jeżeli mój dzień zaczyna się od komentarzy wyżej ), mówi że nie mam serca, że jedyne co potrafię to dobrze ugotować i podrapać go po plecach. Cały czas porównuje mnie z jedną dziewczyna, z którą miał kontakt (trochę długa historia, zerwalismy wtedy, ale po czasie mu przebaczyłam ) i tak w kółko... nieważne ile razy bym mu o tym mówiła, tłumaczyła ze to nie jest w porządku ani na iejscu co on wygaduje, to nie dociera no... zawsze liczyłam się z jego zdanie, nie było mi obojętne i teraz mam takie wrażenie jakbym zaczęla w te jego gadkę wierzyć, zaczęłam nabierać kompleksów i powoli niszczy mnie to psychicznie, serce mi pęka... Tak samo jak się kłócimy, ja nie mam nawet ochoty się do niego potem odezwać, żeby się pogodzić czy coś podobnego, bo za każdym razem coś w środku mi mówi "hej idiotko, on przecież za tobą nie szaleje " . Tak samo jak i za każdym razem gra ze mną psychicznie przez co myślę, że sama jestem wszystkiemu winna, co złe w tym związku...

Gość gość
On Cię nie kocha i nie szanuje, po co z nim jesteś? Zniszczył już Twoje poczucie wartości. A on jak wygląda, przystojny chociaż, że tak tobie wytyka?

Gość Kunegunda09
Taak, przystojny jest, ale nikt nie jest idealny... Ja nigdy mu nic nie powiedziałam na temat jego wyglądu, akceptowałam każdą zmiane itp, dla mnie liczyły się te dobre chwile :/

Gość gość
Facet jest toksyczny i zachwycony kims innym. Olej go.

Gość gość
On ci podcina skrzydla i nie kocha cie. Typ manipulant krytykant . Bardzo toksyczny typ

Gość gość
To dlaczego nie wzial takiej co ma d**e jak brziskwinia. Wzial ciebie i krytykuje. Co za potwor. Zostaw go bo zmarnuje ci zycie

Gość gość
Gdy cie tak krytykuje powiedz mu ze ma malego c***a albo jakies dziwne jaja , zab za zab . Wprowadza cie w kompleksy drań.

Gość gość
A laski się do niego kleją, podrywają?

Gość Kunegunda09
Wcześniej nie mógł oderwać ode mnie wzroku, można powiedzieć, że czułam się przy nim wyjątkowa, kochana, ale od pewnego czasu nie wytrzymuje już tego krytykowania... wszystko krytykuje... wygląd, charakter... tylko z jego ust słyszę takie przykre słowa

Gość gość
moze cie zdradza ale nie ma jaj zeby zerwac i dlatego tak żałośnie się zachowuje. Żeby było na ciebie że ty zerwałaś jak coś

Gość Kunegunda09
laski? On teraz większość czasu spędza w domu, no albo ze mną... nie wiem czemu, ale pourywał kontakty ze znajomymi, co wydaje mi się trochę dziwne... teraz skupia się na krytykowaniu mnie, albo wpada w jakieś agresje, czasem już się zastanawiam dlaczego akurat ja, czemu mnie musiało się to trafić. Na początku było przecież pięknie

Gość gość
Jest mocno zaburzony, narcyz pewnie, uciekaj bo Cię zniszczy.

Gość gość
Na początku jest zawsze pięknie. Nie żyj przeszłością. Teraźniejszość jest toksyczna, będzie jeszcze gorzej. Nie zmieni się, nie oszukuj samej siebie.