Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludziom się w d****h poprzewracalo!!!

Polecane posty

Gość gość

Maja wille bogactwa albo chociaż zwykle domy i średnie zarobki ale im nadal jest źle! Mam 16 lat i mieszkam z dwoma braćmi i mamą ( tata pracuje za granicą ) na...24m2 bez łazienki!!! Ale nie bogacze zawsze mają ważniejsze problemy na głowie! Po prostu od dobrobytu się w d****h przewraca ludziskom!!!

Gość gość
Współczuję.

Gość gość
Znam te ból... ja z moja rodzina (razem pięcioro) musimy się gniesc na 18m2.

Gość gość
to miej pretensje do swoich rodziców, że narobili 3 dzieci i zapewnili każdemu 4m2 do życia. Ale ty wolisz mieć pretensje do tych, którzy dorobili się czegoś zamiast się mnożyć bez sensu. Ciekawe co robi mama z tym 1000 zł? Może zrobiłaby wam łazienkę? Trochę tego sie nazbierało pewnie od wprowadzenia 500+

Gość gość
Za to ty jesteś taki dorosły dorosła , podkreslasz swój wiek jednocześnie ponizajac dziecko , obrzydliwe

Gość gość
A mówienie dzieciakowi ze żyje w melinie jak pies to wybaczcie ale nie skomentuje , i to mówi osoba która się uważa za "dorosła " , no cóż powiem tak autorze , skoro żyjesz w biedzie poczekaj do 18 i sam coś działaj , nikt wam nie da , takie czasy , niestety tak w życiu jesy ze biednych teras każdy opluwa , tylko żeby to się nie zwróciło przeciwko nim , ja sama biedna już nie jestem ale z biedy pochodzę

Gość gość
Znam te ból... ja z moja rodzina (razem pięcioro) musimy się gniesc na 18m2.

Gość gość
Gość 9:48 są zyjes w melinie alkoholiku piepszony u mnie nikt nie pije alkoholu a pieniądze tez mamy tylko takie małe mieszkanie debilu jeden.

Gość gość
To faktycznie trudna sytuacja.

Gość gość
Autor: ha głupie głupki! To była prowokacja a wy daliście się na to nabrać jak ślepe stado baranów. Alexa Lem z was ubaw ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha;-);-);-);-);-);-);-);-)

Gość gość
V