Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panna młoda z tatuażami na lewej nodze i lewej ręce, masakra

Polecane posty

Gość gość
Po co w ogóle gadacie z tą fanatyczką? Czas bóstw się kończy, takie jak ona będą pośmiewiskiem w nowych czasach, czasach postępu. Kiedy przejdzie ktoś kto silną ręką zmiecie religie i wywołane przez nie konflikty, cześć będziecie oddawać człowiekowi, nie zaś Bogu, zaś ci, którzy będą pragnęli powrotu propagandy nie będą dopuszczani do głosu.

Gość gość
Niestety według prawa mój ślub cywilny jest tak samo ważny jak kazdy religijny, musisz to jakąś przełnąć. Jak nie widzisz nic wulgarnego w swoich wypowiedziach to obawiam się, że nikt cię nie będzie jak księżniczki traktował :(

Gość gość
Myślę, że kwestię religijności w ogóle można pominąć - w końcu śluby są brane w wielu religiach i istnieją też śluby cywilne. Więc to jest zupełnie poza tematem. Temat był o tym czy pannie młodej wypadalo mieć tatuaże - wypadało. I w przeciwieństwie do niektórych "kulturalnych" inaczej ktoś ją taką wytatuowaną pokochał i poslubił.

Gość gość
Faktycznie nie zwracała uwagi na to z kim pisała, raczej mówiła sama do siebie. Takie przyzwyczajenie modlących się.

Po co w ogóle gadacie z tą fanatyczką? Czas bóstw się kończy, takie jak ona będą pośmiewiskiem w nowych czasach, czasach postępu. x tak, z szokiem normalnie witam info, że jesteś lewakiem. no się nie spodziewałam:D x Kiedy przejdzie ktoś kto silną ręką zmiecie religie i wywołane przez nie konflikty, cześć będziecie oddawać człowiekowi, nie zaś Bogu, zaś ci, którzy będą pragnęli powrotu propagandy nie będą dopuszczani do głosu. x o kurfa, i to jeszcze jakiś taki psychiczny x Niestety według prawa mój ślub cywilny jest tak samo ważny jak kazdy religijny, musisz to jakąś przełnąć. x nie muszę tego uznawać jako chrześcijanka. mogę nawet się ożenić z rozwodnikiem z takiego "ślubu" więc pilnuj swego:) x Jak nie widzisz nic wulgarnego w swoich wypowiedziach to obawiam się, że nikt cię nie będzie jak księżniczki traktował smutas.gif x no tak, bo księżniczki są tylko salonowe z żydokomuny michnikowszczyzny. ale zaraz. przecież komuniści nie uznają księżniczek?

raczej mówiła sama do siebie. Takie przyzwyczajenie modlących się. x znowu pudło. tak modlą się wyznawcy New Age. w kótrych WIĘKSZOŚĆ deklaruje ateizm. ot taka religia dla ateistów:D

Gość gość
Dyskusje o religii zawsze się tak kończą, poziomu nie ma, a jedynie osobiste wycieczki, lepiej na ten temat nie gadać.

Dyskusje o religii zawsze się tak kończą, poziomu nie ma, a jedynie osobiste wycieczki, lepiej na ten temat nie gadać. x e tam. zawsze lepiej poznać wroga ideologicznego. którym oczywiście jest tylko ateista-lewak. zwykły ateista to zwykły randomek.

Gość gość
I czego mam pilnować? Kota? Bo chyba nie mojego również-niewierzącego męża ;)

I czego mam pilnować? Kota? Bo chyba nie mojego również-niewierzącego męża oczko.gif x to nie jest Twój mąż, to jest osoba, z którą zawarłaś umowę cywilno-prawną. jeśli ją zerwie to już może lecieć w me ramiona, bo nie miał żadnego ślubu, a ja nie będę miała grzechu, bo on NIE JEST rozwodnikiem, ja jestem CZYSTA. ot taka przewaga ślubu nad "ślubem", bo w drugą stronę się nie da. jeśli byś wzięła kościelny i on by odszedł od Ciebie, to choćby któreś z Was było niewierzące to mi nie wolno go tknąć. bo ślub jest do jego lub Twojej śmierci w takim przypadku.

Gość gość
Naprawdę musisz kopiować odpowiedź na którą bezpośrednio odpowiadasz? Nie potrafisz jej zapamiętać? Jaki jest sens to robić skoro i tak nie masz bladego pojęcia z kim (czy z iloma) osobami rozmawiasz i nie jesteś tym zainteresowana? xx Prawnie to mój mąż :) I nie obraź się, ale z tego co widzę po twoich wpisach to nie jesteś specjalnie rozchwytywana - ani przez wolnych mężczyzn, ani przez rozwodników.

i tak nie masz bladego pojęcia z kim (czy z iloma) osobami rozmawiasz i nie jesteś tym zainteresowana? x ojej, nikt jeszcze w tak słodki sposób nie zaakcentował mojego braku szacunku do lewaków i gimboateistów, z którymi pisze w necie XD ok, dobra, lubię Cię, wzruszyłOŚ mnie x Prawnie to mój mąż usmiech.gif I nie obraź się, ale z tego co widzę po twoich wpisach to nie jesteś specjalnie rozchwytywana - ani przez wolnych mężczyzn, ani przez rozwodników. x jestem tulona przez wolnych, niewolnch, po rejestracji i po ślubie, ale do niczego nie dochodzi, pilnuję się;)

Gość gość
Oczywiście wierzymy :) Pozwól, że dam sobie spokój z odpowiadaniem na twoje posty, nie widzę sensu rozmawiać z kimś kto jest tak oderwany od rzeczywistości. Jeżeli to choroba to wolałabym cię jednak nie obrażać. xxx Do tematu - widziałam kilka sesji takich panien młodych, pięknie wyglądały.

Gość gość
RLP akurat jest fajna

Gość gość
RLM*

Gość gość
Up

Gość Teppic   No1
Każdy ma prawo do własnego zdania, nawet tak ograniczonego, jak tytuł tego tematu. Moja żona miała gorset, quasi-suknię do kolana tatuaże były widoczne. Inna kwestia, że nie bawiliśmy się w ceremonie kościelne, nie wytrzymałbym pewno ze śmiechu.

Gość gość
Twoja żona brzmi jak bardzo fajna babka

Gość gość
Ja mam ślub cywilny, suknię miałam wściekle czerwoną, z widocznym moim tatuażem węża; dziecko jest nieochrzczone a już nastoletnie; słuchamy z mężem metalu; w kościele ostatnio byłam jakoś 18 (?) lat temu; następny raz pójdę jedynie na pogrzeby bliskich; nie jem mięsa; popieram śluby par homo i adoptowanie przez nch dzieci; popieram prawo do aborcji do 13-tygodnia ciązy (farmakologiczna); nie mam prawa jazdy z powdoów ekologicznych; ależ ze mnie fajna babka :) co nie? :D

Gość gość
Broken przecież ty nie uprawiasz sexu, to jak chcesz poznać faceta, ty też jesteś jedno wielkie provo.

gość dziś Broken przecież ty nie uprawiasz sexu, to jak chcesz poznać faceta, ty też jesteś jedno wielkie provo. x po ślubie:) na złość Wam:)

Gość gość
Kobiety z tatuazami chca ostrego seksu i sa rozwiazle

Gość gość
Z rozwiązłością to nie prawda...i pokaż faceta który nie chce kobiety lubiącej ostry seks

Gość gość
Z rozwiazloscia to prawda bo nie ma kobiet z tatuazami ktore sa porzadne. Zreszta mezczyzni chca seksu ale chca byc jedyni a jednym z wielu.

Gość gość
Tatuaż to szpecenie ciała obrzydliwość!!!

Gość gość
A skąd to możesz wiedzieć? To tylko bzdura powtarzana przez faceów którzy kobiety (nie tylko z tatuażami) nago widzą tylko na necie