Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panna młoda z tatuażami na lewej nodze i lewej ręce, masakra

Polecane posty

Gość gość

wyglądała jakby opuściła zakład karny pieprzone lewactwo !

Gość gość
Sobą się zajmij.

Gość gośćprawicostwo
lewactwo nie ma nic do tego czubku

Gość gość
ale święto/jeb/li/wa sięznalazła buhahahaha

Gość gość
Aby sie dobrze stukala

Gość gość
Lewactwo jeszcze by miało grzywkę

Gość gość
ciekawe czy autorka była jednym z gości...

Gość gość
bardzo fajne!

Gość gość
ktoś jednak ją na żonę chciał :P

Gość gość
Zalezy jaka miała sukienkę. Ja miałam taką, że było widać :)

ja bym wolała jak księżniczka długą do ziemi i w ogóle taką dostojną. ciekawe ile kosztuje taka, co bym chciała na ślub, mój ślub, jedyny taki w życiu i w życiu ludzkości, będę księżniczką dla męża i przeniesie mnie przez próg:):):) a tatuaże to kretyńska moda, po co się szpecić. potem ksiądz ślubu nie udzieli, i trzeba brać ślub przed bożkiem Panstwo, które nas grabi i na każdym kroku traktuje jak bydło:O:O:O

Gość gość
kościół tak traci na popularności, że niedługo sami będą prosić żeby ludzie brali śluby w kościele :D Specjalnie miała suknię taką w której było widać moje tatuaże.

kościół tak traci na popularności, że niedługo sami będą prosić żeby ludzie brali śluby w kościele smiech.gif x u kogo traci? chyba u marginesu społecznego, bo u normalnych ludzi widać odwrotne tendencje, odkąd UE i islam motzno

Gość gość
Kolejne afery z molestowaniem dzieci na pewno nie są przyczyną tej popularności :) Akurat statystycznie coraz mniej osób deklaruje regularne chodzenie do kościoła, nawet jak są wierzący.

Kolejne afery z molestowaniem dzieci na pewno nie są przyczyną tej popularności usmiech.gif x źródło? a no tak, kolejne wcale niepodejrzane ofiary, co mają dziwnie działającą pamięć i kolejne sukcesy dziennikarskie oświeconego i kształconego redaktora lisa.

Gość gość
brokeninside, Ale boga nie ma, po co chodzić do kościoła?

Ale boga nie ma, po co chodzić do kościoła? x Boga z małej litery to chyba faktycznie nie ma, choć w Piśmie Św. tak się określa diabła;) "bóg tego świata".

Gość gość
Większośc portali z wiadomościami? Nie wnikam za bardzo (za wrażliwa jestem żeby czytać o tych detalach), ale na pewno do kościoła nie pójdę. W każdym razie nie o tym jest temat, ale skoro sama przyznajesz, że księża odmawiają sakramentów bo im się wygląd kogoś nogi nie podoba to nie jest to przyjazna instytucja.

Gość gość
Nie mam potrzeby określania istoty, której istnienia nikt mi nie udowodni z szacunkiem należnym realnym bytom. Jest tak wiele możliwości tego skąd mógł się wziąć świat i życie. Z pewnością wersja katolicka będąca kopią awesty jest tą prawdziwą, nie ma wątpliwości

Większośc portali z wiadomościami? x onet i natemat XD x Nie wnikam za bardzo (za wrażliwa jestem żeby czytać o tych detalach), ale na pewno do kościoła nie pójdę. x wolna wola, jak i pozostawanie przy małej mądrości x W każdym razie nie o tym jest temat, ale skoro sama przyznajesz, że księża odmawiają sakramentów bo im się wygląd kogoś nogi nie podoba to nie jest to przyjazna instytucja. x :O a jak Ci napiszę, że tę nogę sam szatan tytułował i ostatnio o tym papież wspominał, a ksiądz w mojej parafii wywala niezakwefione kobiety to też łykniesz? ciężko naprawdę myślisz, ogarnij się.

z szacunkiem należnym realnym bytom. x :D wow, jaki styl. nieadekwatny do poziomu wypowiedzi. z mężem piszesz te posty? x Jest tak wiele możliwości tego skąd mógł się wziąć świat i życie. Z pewnością wersja katolicka będąca kopią awesty jest tą prawdziwą, nie ma wątpliwości x Awesta, Avesta, Apastak, Awistak (z irańskiego apartak=prawo) – to święta natchniona księga zawierająca teksty religijne wyznawców mazdaizmu i zaratusztrianizmu (zoroastryzmu) x fundamentalnie różni się chrześcijaństwo od zaratusztrianizmu, przede wszystki w chrześcijaństwie nie dualizmu. więc pieprzysz.

Gość gość
Tak myślałam, ze bredzisz i prowokujesz, nie sądziłam tylko, że tak łatwo się do tego przyznasz :) P.S. Nie chodzę do kościoła bo jestem niewierząca, po prostu.

Tak myślałam, ze bredzisz i prowokujesz, nie sądziłam tylko, że tak łatwo się do tego przyznasz usmiech.gif s sama do siebie piszesz? x P.S. Nie chodzę do kościoła bo jestem niewierząca, po prostu. s ok, ale czy ateistka znaczy od razu agresywna idiotka? może skończycie potwierdzać ten stereotyp i ssać pałkę Michnika

Gość gość
Nie jestem agresywna, w przeciwieństwie do ciebie. Dwa posty wyżej przyznałaś, że nie można ufać temu co piszesz ;) Przy okazji, kilka osób w tym temacie pisze z gościa.

Gość gość
Nie z mężem, bo jestem facetem, ale cóż, nie będę się odnosił do tego typu ataków jakże charakterystycznych dla ludzi wierzących. Nigdzie nie napisałem, że wasza wiara jest dokładnie tym co Zaratusztrianizm, ale obawiam się, że dyskusja na poziomie z Tobą nie będzie mieć miejsca więc nie będę kontynuował. I masz rację, pieprzę, Ty natomiast, jak znam życie - pewnie nie, cóż, złośliwość za złośliwość, powinnaś nadstawić 2 policzek. Dobrej nocy życzę, ale też zapoznania się z erystyką Schopenhauera, z pewnością pomoże Ci w nie robieniu z siebie fanatyczki :)

Nie z mężem, bo jestem facetem, ale cóż, nie będę się odnosił do tego typu ataków jakże charakterystycznych dla ludzi wierzących. x ee czyli z określeniem płci masz taki sam problem jak z określeniem źródeł swojego antyklerykalizmu? x Nigdzie nie napisałem, że wasza wiara jest dokładnie tym co Zaratusztrianizm, ale obawiam się, że dyskusja na poziomie z Tobą nie będzie mieć miejsca więc nie będę kontynuował. x nie będę się kłaść na brudnej podłodze, masz rację:D x I masz rację, pieprzę, Ty natomiast, jak znam życie - pewnie nie, cóż, złośliwość za złośliwość, powinnaś nadstawić 2 policzek. x jeszcze pośladek pewnie:D x Dobrej nocy życzę, ale też zapoznania się z erystyką Schopenhauera, z pewnością pomoże Ci w nie robieniu z siebie fanatyczki usmiech.gif x Schopenhauer to kolejne dziecko szatańskiego oświecenia. co to jest fanatyzm? otóż grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu, "wiedzenie" lepiej od Boga, gdzie to u mnie widzisz?

Gość gość
Chyba mylisz tego pana ze mną, to ja pisałam, że mam męża. Naprawdę tak ciężko jest załapać, że to piszą dwie różne osoby? Czy jesteś tak ogarnięta produkowaniem wulgaryzmów, że nie zwracasz uwagi do kogo się produkujesz?

Chyba mylisz tego pana ze mną, to ja pisałam, że mam męża. x to w ogóle nie rozumiem Twojego głosu ws. ślubów w KK. przecież jeśli wzięłaś taki, to nie ma co do tego wracać, jest raz na całe życie. a jeśli się po prostu zarejstrowałaś w urzędzie to tym bardziej nie powinno Cię to interesować! x Naprawdę tak ciężko jest załapać, że to piszą dwie różne osoby? Czy jesteś tak ogarnięta produkowaniem wulgaryzmów, że nie zwracasz uwagi do kogo się produkujesz? x wulgaryzmów?:)