Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylybyscie z facetem który pali papierosy lub pije alkohol?

Polecane posty

Gość gość

szczerze

Gość gość
A czemu nie..Sama pije i pale Nie non stop,ale lubie i takie mam towarzystwo

Gość gość
Zależy ile pije, i czy bardzo dużo pali. Chciałabym żeby mój był zdrowy więc bym ględziła.

Gość gość
Mó partner Nie pali Ale za to ru/cha jak mlody zrebak po alkoholu. Uwielbiam go za to!

Gość gość
Raczej wiekszosc ludzi pije alkohol i to normalna sprawa. Chyba zycia nie znasz. Masz na mysli moze alkoholizm? Ale wtedy trzeba sie leczyc a nie porzucac.

Gość gość
Nie

Gość Ale to już było
Mój mąż nie pali w ogóle.Alkohol tylko wówczas gdy nadarzy się okazja. Wesele, imieniny itp.Raczej sporadycznie! Trudno pić gdy ma się małe dzieci i głowę trzeba mieć dookoła obróconą w stronę dzieci. Nie wyobrażam sobie mieć pijącego męża w domu.

Gość gość
Moj maz zaczal palic 10 lat po slubie. I co zrobic? Ale nie pije. Browara jednego raz na miesiac. Na weselach i innych nigdy nie wypil.

Gość gość
I potem można się dziwić, że takie świętoszki obrażają każdego kto tu napisze że lubi alkohol i wyzywają od pijaków i alkoholików. Żal dupska ściska że mają sami tępe i nudne życia

Gość gość
właśnie rzuciłam swojego faceta za to ze pije. Wyszło , ze ma problem z alkoholem kiedy zaczął u mnie pomieszkiwać. Na weekend przynosił sobie 6-8 piw plus flaszkę i jeszcze dokupywał kolejne piwa. Przychodził na 4 dni-to kupował 2 razy tyle, prośby ani groźby nie skutkowały, bo jak każdy alkoholik on nie widział problemu. Po ostatnim maratonie kiedy nie trzeźwiał 4 dni to musiałam mu podziękowac za znajomość.

Gość gość
15.10 a wytłumacz mi co jest fajnego, nie tępego i nie nudnego w nap..alaniu się alko?

Gość gość
Ja nie mówię o jakimś ekstremalnym chlaniu wódy tylko o tym, że byłam tu juz obrażana i wyzywana od patologii jak napisałam, że np lubię w weekend po pracy napić się z mężem piwa albo wina w rozsądnych ilościach.

Gość gość
Mój facet pali, ja również. Co w tym złego? jakby codziennie pił to bym go wyrzuciła z domu. Ale raz na jakiś czas przecież można się napić

Gość gość
Papierosów nie toleruje, ale oczywiście to temat to przedyskutowania a nie rzucania, a co do alkoholu...to nie byłabym z abstynentem, bo to dziwacy są.

Gość gość
Ja bym nie była. Mój jest porządny, pije razc do roku. Ale nasi znajomi dużo chlaja, np kolezanka na grillu lub w pizzerii wypija 6 piw. I w kółko do kibla trzeba z nią latać. Mi się to w głowie nie mieści. Uważam ze dziewczyna powinna wypić Max 2,3 piwa.

Gość gość
Nie wolę chłopaków co dbają o siebie uprawiają jakiś sport, ćwiczą a takie żule marnie kończą.

Gość gość
rozumiem, że chodzi o nadużywanie alkoholu? To nie. Co do palenia...jestem z takim, ale szlag mnie trafia na to palenie

Gość gość
Nie zwiazalabym się z palącym facetem, ani mój mąż ani moi znajomi/rodzina nie palą. Pić może jak jest okazja, ale w rozsadnych ilosciach, w weekend jedno piwo jak robimy sobie we dwoje grilla jak dzieci spia. Ja nie pije w ogóle. Swietoszkowata nie jestem po prostu leki które biorę nie można mieszać z alko.

Gość gość
nie toleruję fajek, alkoholu tym bardziej. Więc NIE.

Gość gość
mam szwagra który nie pije i nie pali ale wiecie co? Straszna z niego dupa wolowa. Zauwazyla, ze jak facet nie pali ani nie pije to jakas inna ciezka wade... Nie ma rozy bez kolcow.