Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała rasa wkrótce wyginieMuzułmanie mają obowiązek zapładniać wasze kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dyrektor australijskiego Zarządu Certyfikacji Halal (Halal Certification Authority), Mohamed Elmouelhy, ogłosił w skasowanym już poście na Facebooku że "biała rasa wymrze" w ciągu najbliższych 40 lat, a zatem "australijskie kobiety potrzebują muzułmanów do zapładniania"

Gość gość
Wyginiemy jak słowniki ortograficzne.

Gość gość
a ja mam to w d.... bo za 40 lat to juz mnie tutaj nie bedzie.T eraz mam 36 koła juz, wiec spox. Dziedziaszkow nie poczęlam wiec laske klade na to.

Gość gość
Białe kobiety same, z własnej woli, oddają się "śniadym książętom", nie muszą się wysilać.

Kłamstwa mało inteligentnego osobnika którego boli prawda co do jego własnej karnacji. Największy wskaźnik umieralności jest w krajach ciapatych właśnie, gdyby muslimy nie emigrowali i nie szukali schronienia wśród rasy białej już dawno pomarliby w swoich państewkach. To rasa biała jest i będzie potęgą. I żółta. A muslimy wśród rasy białej służą najczęściej za roboli bez wykształcenia i jak oni mają pokonać niby rasę białą?

Gość gość
tylko jedno muzułmani rodzi 5 do 10 dzieci a biała rasa tylko 1 to tak samo ja k muchami krutko zyja ale wydaja miliony potomstwa