Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mala991

Co chce przekazac duch?

Polecane posty

Gość Mala991

Witam wszystkich serdecznie, Wiem, ze tresc tematu moze wydac sie jak z filmu jednak zapewniam, ze to bardzo powazne. Wlasnie wrocilam z urlopu nad Polskim morzem gdzie miesci sie moj dom rodzinny. W ostatnia noc wraz z mezem tuz przed pojsciem spac zobaczylismy mojego zmarlego 21 lat temu dziadka. Przechadzal sie wokol domu, po czym gdy nas ujrzal zaczal sie zblizac. Bylo go widac wyraznie od pasa w gore, od pasa w dol nie bardzo - byl 'przezroczysty'. Zamknelismy przed nim okno odruchowo i poprostu zniknal. Po chwili zabralismy koldre i poszlismy spac do domu mojej babci gdzie po polozeniu sie do lozka, dziadek przyszedl ponownie, pochylil sie nade mna i ucalowal w czolo. Trwalo to kilka minut poczym sie rozmyl. Byl bardzo wyrazny, widac bylo ubranie oraz twarz. Wygladal jak zywa osoba jedynie przeswitywal i nie wydawal zadnych dzwiekow. Niewiem co mam o tym myslec. Nie wierzylam nigdy zbytnio w duchy. Nic takiego nie zdarzylo mi sie nigdy wczesniej - mam 30 lat, zdrowy umysl i nie pilam alkoholu. Moj maz widzial dokladnie to co ja. Czy jest tu ktos kto posiada jakokolwiek wiedze na temat duchow? Czy dziadek prosi mnie w ten sposob o cos/pomoc czy poprostu przyszedl utulic? Jak zinterpretowac to spotkanie po 21 latach? Dziekuje i pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować