Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety potrafia kochac

Polecane posty

Gość gość
A dała Ci któraś?

Gość gość
kilka

Gość gość
przyczyny rozwodów w 2004 r. niezgodność charakterów: 32% zdrada: 24% nadużywanie alkoholu: 23% naganny stosunek do członków rodziny: 9% problemy finansowe: 9% inne: 3% W 75% przypadków powództwo wnosiła kobieta. 70% rozwodów nie kończy się orzekaniem o winie. Jeżeli jest inaczej, to wina najczęściej jest po stronie mężczyzny. Prawie trzy razy częściej rozwodzą się mieszkańcy miast niż osoby mieszkające na wsi. Statystyki wskazują, jak dużą grupę wśród rozwodzących się stanowią bardzo młodzi małżonkowie. W 2008 r. aż 56 proc. rozwodzących się mężczyzn stanowili panowie do 24. roku życia, a 75 proc. kobiet panie do 24. lat.

Gość gość
wina kobiet

Gość gość
potrafia

Gość gość
07:03 Skorzystales?

Gość gość
kazda kobieta jest zla kazda mezatka zdradza milosci z strony kobiet???? hahahahah Gdyby istniala nie bylo by tyle gejow. Tylko faceci potrafia kochac szczerze

Gość gość
Kobiety potrafią kochać... Za coś. Jak to "coś" Sie kończy to i miłość błyskawicznie się kończy.

Gość gość
Taaa, miłość mężczyzny jest bezinteresowna :D :D :D On przecież wcale nie chce interesu wpychac :D :D :D

Gość gość
Ja głupi zawsze myślałem że seks należy do miłości i jak to wyraziłaś "wpychanie" jest "w pakiecie" . Widać nie u kobiet. Miłość miłością ale wpychanie to już nie za darmo :D

Gość gość
W ogóle odnoszę wrażenie że wy naprawdę bardzo cierpicie podczas tego "wpychania", biedactwa. Po co się tak poświęcać, klasztory świecą pustkami, z otwartymi ramionami was, które tak strasznie cierpią podczas seksu, powitają

Gość gość
A żebyś wiedział. Zmuszanie się do tego kiedy akurat nie ma ochoty, jest naprawdę bardzo nieprzyjemne. Szczególnie że dla wielu kobiet właśnie "wpychanie", jest najmniejszą atrakcją w całym seksie. Jeszcze pół biedy, jeśli facet jest empatyczny i potrafi kobiecie dogodzić zanim wepchnie. Ale wielu uważa że ma prawo wpychac kiedy chce i jeszcze ona automatycznie powinna się z tego cieszyć :O x Czasem można być bardziej szczęśliwą będąc singielka :) Skoro dla faceta jest się tylko przedmiotem. A do klasztoru to idą te co mają powołanie ;)

Gość aliniemenciarz
Kobiety potrafią tak kochać,że to aż niewyobrażalne nie sądze aby jakiś facet potrafił

Gość aliniemenciarz
czemu wpychanie jest najmniej atrakcyjne dla wielu? o czym nie wiem?

Gość gość
"Ja głupi zawsze myślałem że seks należy do miłości i jak to wyraziłaś "wpychanie" jest "w pakiecie" . Widać nie u kobiet. Miłość miłością ale wpychanie to już nie za darmo smiech.gif" x A ja myślałam i było to dla mnie oczywiste, że kocham swojego faceta niezależnie czy seks jest czy nie. W zdrowiu i w chorobie. Wtedy kiedy jest dobrze i kiedy jest źle. Ale okazuje się że kobieta może być kochana jedynie ZA "wpychanie"

Gość aliniemenciarz
niekoniecznie ja swoja kocham jak nie chce wpychania:D

Gość gość
"czemu wpychanie jest najmniej atrakcyjne dla wielu? o czym nie wiem?" x Bardzo dużo kobiet ma orgazm łechtaczkowy a w pochwie nie odczuwa szczególnej przyjemności, albo jedynie przyjemność której daleko jednak do orgazmu. W przypadku zmuszania się lub gdy facetowi bardzo się spieszy, to jest nieprzyjemne a nawet bolesne. Wiele kobiet udaje że doszły, po to aby on szybciej skończył.

Gość gość
Żeby kochać kochanym trzeba być. Anna