Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie gentelmanów?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak, ale to chyba dzisiaj rzadkość.. czasem obcy facet potrafi kobiecie nawet nie przytrzymać drzwi, gdzie chociażby z grzeczności by wypadało.. nie mówię, że ma zaraz przytrzymać, ale trzaskać przed nosem?

Gość gość
nie bo sa mili i niemescy a drzwi to se sama przytrzymam

Gość Luśka Imadło
gość dziś a drzwi to se sama przytrzymam Ja też, nawet zawiasy mi nie sa potrzebne

Gość gość
Mnie nigdy żaden facet drzwi nie przytrzymal, za to ja kilka razy przytrzymalam drzwi przed osobą starsza albo niepełnosprawna , sram na tych dzisiejszych wymoczkow :) ważne ze mój chłopak mnie dobrze traktuje

Gość gość
Właśnie męski facet to gentelman , a p***a to taki cham !

Gość gość
Mnie dzisiaj facet przepuscil w drzwiach jak wysiadalam z autobusu, byl pierwszy a specjalnie poczekał. Taki.się na męża nadaje :)

Gość gość
no i prosze, emancypacja sie konczy jak jest potrzeba lub ochota na to zeby sie facet nagle wykazal "rycerskoscia". WAZNE: "Rycerskosc" zaczela umierac wraz z powstaniem feminizmu. Po prostu macie to o co walcza feministki(moze i czesc z was bezposrednio:D)

Gość gość
Do garow babole a nie o rycerzach marzyć:P

Gość gość
Rycerze wymarli :(

Gość gość
Nie każda kobieta jest feministka , Masz ograniczony światopogląd i jeszcze miche cieszysz jak głupi do sera , ja nigdy feministka nie byłam a mimo to nigdy nikt nie otworzył przede mną drzwi ani nie pomógł nic wnieść , oprócz jednego ukrainca pracującego w polsce

Gość gość
Ja przepuszczam zazwyczaj kobiety w drzwiach. Raz jak na prawko z jedną jechałem do miasta, to ją przodem przepuszczałem. Zazwyczaj mam też tak w sklepach. Jak widzę kobietę, to często otworzę albo przetrzymam drzwi aby się nie zamknęły za mną. Jak widzę też kobietę z wózkiem to też zazwyczaj przytrzymam drzwi. Ale to może kwestia wychowania, nawyku. No nie wiem. Sam nigdy nie miałem dziewczyny, kobiety, ale tak zazwyczaj postępuje jak napisałem.

Gość gość
Ja lubie

Gość gość
DO: gość dziś Po pierwsze: GDZIE jest napisane ze KAZDA kobieta jest feministka? Moze naucz sie czytac. Po drugie: Bezczelnoscia jest przypinane innym wlasnych wad. Ograniczony swiatopoglad? miche cieszysz jak glupi do sera? No coz, widocznie cechy charakteru uwidocznione w wypowiedzi(szczegolnie chamstwo i buractwo) musisz miec na fizjonomii wypisane, ze traktowana jestes dokladnie tak jak byc traktowna powinnas. Zreszta obrazanie kazdego kto ma inne zdanie, poglady, ba, nie poniza sie przytakujac kazdej bzdurze(jak na przklad ciagle robienie z siebie ofiary) jest wlasnie typowym zachowaniem obecnych feministek "trzeciofalowych". Na pewno "nigdy nie bylas"? bo tak sie zachowujesz...

Gość gość
21:53 śmieszą mnie tacy ludzie jak ty , pluja chamstwem na prawo i lewo ale wytykaja chamstwo innym ;) jesli chcesz uczyc kultury innych najpierw sam ja nabyj

Gość gość
A po drugie po Polaku niczego dobrego nie można się spodziewać , więcej kultury i szarmanckosci dostałam od Ukraińców , którzy kultura dla kobiet biją Polaków na łeb na szyję , a zła renomę Ukraincom wystawiają zakompleksiona jednostki , które próbują pouczać kobiety samemu im ublizajac ;)

Gość gość
gość dziś nie umrzyj tylko ze smiechu smiejac sie z siebie:D gdzie to chamstwo? potrafisz wskazac cos innego niz lustro? potrafisz nie ujadac bez ladu i skladu? konkrety, konkrety... to juz zostawie bez komenatrza nawet: "jej" nabyj.

Gość gość
Z głupimi się nie dyskutuje więc życzę miłego wieczoru ;)