Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego boicie się i nie chcecie mieć dzieci?? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
To trzeba było mądrze oceniać sytuację w trakcie i rozwijać się. Sama jesteś sobie winna a nie rodzina mąż i dziecko.

Gość gość
oj skromna i ulegasz takim niskim pobudkom ze inni są zli bo masz dziecko,więc ty lepsza,to takie typowe dla babek

Gość gość
Gosc dziś 18.02 w punkt ;). Coraz więcej kobiet otwiera oczy i widzi co się dzieje z dzisiejszymi facetami, jak trudno trafić na kogoś normalnego i wiernego. Wola oszczedzic sobie bycia samotna matka. Przyjdzie co do czego, pojawi się nazwał nowych obowiązków przy dziecku, płacz w nocy, mniej seksu (kobieta odmawia bo zmęczona po całym dniu zajmowania się dzieckiem) to młody tatusiek się zwija i znajduje nowa laske- jedrniejsza, ladniejsza, bezdzietna. A kobieta zostaje sama z dzieckiem. Nie, dziękuje.

Gość gość
18:34 ty to lepiej z domu nie wychodzi bo ci coś na ten głupi patologiczny łeb spadnie.

Gość gość
Ja uważam że to prawda , coraz więcej puszczalskich facetów , nie ma z kim dziecka robić , a na bycie samotna matka sobie nie pozwolę

Gość gość
boję się że to będzie duża odpowiedzialność

Gość gość
Kiedys definitywnie nie chcialam miec dzieci.teraz z perpektywy czasu wiem ze to byla wina mojego partnera z ktorym bylam 8 lat.niby wszystko bylo ok ale nie wyobrazalam sobie jego w roli ojca,byl lekkoduchem,balam sie ze tylko ja bede sie tym dzieckiem zajmowac.teraz jestem w zwiazku z mezczyzna z ktorym planujemy powiejszyc rodzine,czuje sie przy nim bezpiecznie i wiem ze zawsze moge na nim polegac.

Gość gość
ale nie napiszę bym nie chciała mieć córeczki

Gość gość
Kobiety dlaczego boicie się i nie chcecie mieć dzieci?? x bo faceci wspolczesni sa niedojrzali, nieodpowiedzialni i czesto zostawiaja kobiete z dzieckiem, nie pomagaja przy wychowaniu, wszysto zwalaja na kobiete, wiec lepiej nie miec niz musiec rezygnowac z pracy i przymierac glodem

Gość gość
dziecko = duza odpowiedzielnosc, duzo pracy, duzo wysilku, duzo wyrzeczen, a pomoc ze str faceta ZEROWA, dlatego lepiej nie miec dziecka

Gość gość
Mój chłop nie chce dziecka, woli gry komputerowe. Ma 33lata

Gość gość
Ja uważam że to prawda , coraz więcej puszczalskich facetów , nie ma z kim dziecka robić , a na bycie samotna matka sobie nie pozwolę x x x Hahaha !!! W porownaiu do puszczalskich kobiet to faceci w tych czasach sa niemal swieci i prowadza sie jak ksieza. To kobiety sa strasznie rozpuszczone. 90% zdrad wychodzi od kobiet. Faceci tylko 10% zdradza

To kobiety sa strasznie rozpuszczone. 90% zdrad wychodzi od kobiet. Faceci tylko 10% zdradza x zapodaj linka do tych statystyk :classic_cool:

Gość gość
10.58 buahahaha dobre! Gdzie to wyczytales? :D

Gość gość
Ja chcę, to E. nie chce ;-) M.

Gość gość
Wczoraj "W tyle wizji" była sonda wsrod mlodych ludzi, czy broniliby swego kraju, tak jak powstancy w 1944? Wiekszosc mezczyzn odpowiedziala, ze nie, większosc kobiet odpowiedziała że tak. Kobiety sa bojowe, honorowe, waleczne.. Gdzie ci mężczyźni..? śpiewała niezyjąca Danuta Rinn.

Gość gość
Ja nie chcę mieć dziecka z troski o nie.