Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryś225

Siostra

Polecane posty

Witam Mam 20 lat, moja siostra 19. Chodzimy do tej samej szkoły. Rodzice zostawili nam wolną chatę na weekend. Dogadałem się z siostrą że pójdę do kolegi pograć na kompie ale okazało się że paru nie mogło przyjść i wróciłem szybciej. Przyłapałem jak moją siostrę puka chuligan ze szkoły. Gość handluje narkotykami, nie raz widziałem jak palili trawkę. Boję się jak powiem rodzicom to się wyda i mi wp******i. Nie chcę mieć przerypane w szkole. Co robić?

Gość gość
daj na gg to obgadamy strategię 43907578

Trzymaj język za zębami. Twoja siostra ma 19 lat i wie co robi. Jednak z takim towarzystwem to pewnie koleś tylko chcę ją walić a ona sobie robi nadzieje. Ale to jej sprawa. Tak w ogóle to mieliście u kolegi wolną chatę to było zaprosić jakieś d**y a nie grać na kompie haha. Chyba że żadna nie chce do was przyjść. To masz okazje się zakręcić koło tego kolesia i może cię wkręci gdzieś, chociaż wątpię. Ogólnie ciężka sprawa bo to nie jest towarzystwo dla twojej siostry. Jednak takie są teraz czasy, dziewczyny zrobią co ich koleżanki. Z kim trzymasz takim się stajesz. Dziewczyny w tych czasach są teraz 100% gorsze od chłopaków zwłaszcza w wieki 15-20 lat.

Gość gość
Podobna sytuacje mialam i tez siostre w domu zostawilem a ja z kolegami poszedlem na piwo a ze pogoda nam plan popsula to wrocilam do domu. Zaraz po otwarciu dzwi uslyszalem jej piski, cichutko poszedlem pod dzwi od jej pokoju i co ujrzalem jakis facet ja posuwa a ona nogi w gorze i wrzeszczy. Tak sie zdenerwowalem ze dzwi otworzylem i tego faceta wypi.......am a jej powiedzialem ze powiem to rodzicom, i poszedlem do swojego pokoju. Uplynela godzina i ona zapodala i zapytala czy moze wejsc.Ponad dwie godziny mnie prosila zebym nic nie mowil rodzicom ze w zamiam moze dla mnie zrobic co bede chcial. Po krotkim przemysleniu powiedzialem jej ze zaraz ma mi o********* i przez miesiac ma mi dduppe nadstawiac i c***e do ********** tez przygotowyac. Na poczatku nic nie powiedziala ale jak mojego kuutaasa ujrzala to sie wystraszyla ze moge jej pochwe rozwalic . Ale w koncu sie zgodzila i to byla nasza tajemnica

Gość gość
Moze namow ja na seks