Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny z kuzynką

Polecane posty

Gość gość

Było świetnie polecam

Gość gość
najlepiej, tez tak nieraz miałem

Gość gość
Ja na weselu wyroochalem kuzynke w cite, bez gumy. Czulem ze dochodze to wyjalem. Mialem przy sobie gumke, ale wolalem bez :]

Gość gość
.Byla ladna pogoda zadzwonilam do kuzyna on mi powiedzial ze moge smialo przyjechac nigdzie nie wychodzi.Wsiadlam w pierwszy tranwaj i jazda. Gdy juz bylam u niego dopiero dowiedzialam sie ze jest sam bo rodzice wyjechali do rodziny.Troche sie zdenerwowalam bo juz sie zorientowalam co ma na mysli. I po chwili zaczal mi nawijac ze moze mi goraco to zebym sie czula jak u siebie w domu. Juz troche slyszalam o nim ale nie myslalam ze ja bede musiala majtki sciagac Kuzyn byl pare lat starszy a ja mloda szprycha bo pare dni wczesniej 18-e lat skonczylam.Ponad dwie godziny na rozne tematy rozmawialismy, az przekonal mnie i poszlam z nim do luzka, ale wczesniej pod prysznic razem poszlismy Dopiero pod prysznicem ujrzalam co za chwile w ciipce bede miala.Jak pod prysznicem zaczelam mu masowac to poczulam jakiego twardego bede spozywala ale sie nawet ucieszylam bo ten moj chlopak z ktorym sie spotykalam to nie mial takiego.Pozycje 69-c przyjelizmy swietna minete mi zrobil ja mu obciaglam ale bez polyku bo jeszcze sie nie nauczylam A gdy juz we mnie wchodzilto poczulam jak mnie wypelnia . po paru posunieciach juz orgazm mialam i wrzeszczalam jak tylko umialam.A kuzyn posuwal mnie jak stary pakowal we mnie calego az po jaja. Zucal mnie na tym luzku na rozne strony , juz z sily opadalam ale duuppczzyc mnie dalej mu pozwalalam ta to wspaniale robil a ja tylko rozkosza zylam az poczulam ze mie sperma wypelnia i wtenczas az odplynelam na chwile.Po krotkiej przerwie zaczelam mu masowac i znow mu zrobil sie twardy a ja jeszcze slaba bylam ale szparke mu nadstawilam i tylko jeczalam bo tyle rozkoszy mialam tak mocno bylam podniecona, Do rodzicow zadzwonilam i mamie powiedzialam ze zostaje u kuzyna na noc ona mi powiedziala zebym uwazala .Nawet mi sie nie snilo ze tak mocno bede przerabana. Piepszyl mnie w roznych pozycjach na calego ani przez moment nie czulam zeby mnie oszczedal. Tak zasnelismy ja z jego kuutasaa w rece trzymalam gdy rano sie obudzilam to dopiero poczulam jaka ma c****e optarta ale wspaniale sie czulam i na nastepny raz z nim sie umuwilam

Gość gość
Ja przeleciałem moja kuzynke,ona ma 17 lat i była dziewica.Chciala sprobowac sexu analnego.Ma fajna ciasna dupcie,jak go wlozylem to ja chwile zabolało,po paru minutach było jej lepiej.Prawie godzine z jej nie wychodziłem,co tydzień to powtarzamy,ona zakłada sexy sukienki i miniowki,ponczochy i wysokie szpile.