Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci tak lubią

Polecane posty

Gość gość

dotykać kobiecych piersi ;) Co w tym jest takiego fajnego nie rozumiem. Maca, ściska, ugniata robiąc przy tym głupią minę :P no śmiać mi się chce z tego :D od zawsze mnie to śmieszy

Gość gość
Duże, kształtne piersi są super.

Gość gość
faceci mysla tylko o seksie

Gość gość
Jesteś niedobrana. Zmień faceta na takiego, który od razu dobiera ci się do majtek, by je zdjąć i w ciebie wejść, taką suchą. Wtedy niczemu się nie będziesz dziwić.

Gość gość
Pewnie z 90 procent kobiet uwielbia pieszczoty piersi. Więc jesteś jakas dziwna autorko.

Gość szry
gość dziś ktos sie spotkal z jakimis konkretnymi badaniami w tym temacie? gość dziś bo to jednak jedna z roznic plci... nigdy widok/dotkniecie czyjegos czlonka w gotowosci nie podniecilo, nie spodobalo sie autorce? chyba zasada ta sama... tylko plec rozna gość dziś a baby tylko o kasie. pieknym za nadobne.

Gość gość
"nigdy widok/dotkniecie czyjegos czlonka w gotowosci nie podniecilo, nie spodobalo sie autorce?" x Nie :P Widok członka ani jego dotkniecie nigdy mnie nie podniecalo, ani nie podoba na tyle żeby zachwycać się tym, tak jak on tymi cyckami. A poza tym, dotykanie członka w celu pobudzenia, raczej można porównać analogicznie do pieszczot lechtaczki a nie mietolenia cyckow :P

Gość szry
ano wlasnie... zakladajac, ze gość dziś ma racje, moze nalezysz do 10%? poinstruuj partnera gdzie masz swoje strefy erogenne.

Gość gość
Nie wszyscy szaleją za cycami, są też zwolennicy pośladów. A i tak dla większości najważniejsza jest całość, a po drugie cyce czy tyłek.

Gość gość
"gość dziś a baby tylko o kasie. pieknym za nadobne." x Skąd wciąż to przekonanie że baby myślą o kasie? Chyba o tej którą własnoręcznie zarabiają, większość kobiet jednak pracuje :)

Gość gość
Niektóre od pieszczot piersi potrafią dostać orgazmu. Autorka to jakaś zimna ryba.

Gość gość
Wyglądają sexi i dlatego je się fajnie maca

Gość gość
Ja też sie dziwie a jestem facetem w biuście nie ma nic fajnego

Gość gość
Mam piękne, duże piersi, bardzo wrażliwe a mój mąż nie chce mi ich pieścić... Wczoraj miałam ochotę na takie pieszczoty, zaczepia łam go itd. A on odwrócił się do mnie doopą o poszedł spać!!

Gość gość
Pewnie masz małe piersi i tego nie lubisz. Ja mam duże I bardzo podnieca mnie dotyk piersi

Gość gość
Sądzę że facetom się tylko wydaje, że kobiety tak to lubią. Dlatego im sie tak wydaje, bo sami lubią sobie je pogniesc :P i ich to podnieca. Tak samo śmieszne jest, że facet widząc sterczace sutki, automatycznie myśli że to już podniecenie :D A jej może być po prostu chłodno, lub jest to reakcja na dotyk materiału przy ściąganiu ubrania :) Poza tym, niektórzy piszą tu o pieszczotach, tylko czy macanie, ściskanie i ugniatanie można nazwać pieszczota? No chyba nie! A większość facetów tak właśnie się za to bierze. Faceci zapominają ze oprócz cyckow i tylka, kobieta ma jeszcze sporo innych miejsc na ciele, których dotyk sprawia więcej przyjemności niż gniecenie cyckow ;)

Gość gość
mnie podniecają tylko nogi

Gość gość
Sądzę że facetom się tylko wydaje, że kobiety tak to lubią. Dlatego im sie tak wydaje, bo sami lubią sobie je pogniesc jezyk.gif i ich to podnieca. Tak samo śmieszne jest, że facet widząc sterczace sutki, automatycznie myśli że to już podniecenie smiech.gif A jej może być po prostu chłodno, lub jest to reakcja na dotyk materiału przy ściąganiu ubrania usmiech.gif Poza tym, niektórzy piszą tu o pieszczotach, tylko czy macanie, ściskanie i ugniatanie można nazwać pieszczota? No chyba nie! A większość facetów tak właśnie się za to bierze. Faceci zapominają ze oprócz cyckow i tylka, kobieta ma jeszcze sporo innych miejsc na ciele, których dotyk sprawia więcej przyjemności niż gniecenie cyckow x Kolejna kłoda

Gość gość
Zgadza się, to z tych co wiecznie są niezadowolone, jak trafi na takiego co cyc/ków nie lubi to będzie jęczała że jej tam nie dotyka :-D ...a te co jęczą że ich faceci źle coś robią to niech im to powiedzą zamiast tutaj im dopę obrabiać... ale nie, nie wypada powiedzieć facetowi który jest tylko mężem, przypadkowym człowiekiem, a nie godną zaufania społecznością kafeterii ;-)

Gość gość
Ja uwielbiam jak facet mnie dotyka i całuje po piersiach. Autorka jest jakaś dziwna.

Gość gość
Faceci w większości przypadków nie potrafią sprawić przyjemności kobiecie, myślą tylko o sobie ale wymagań to chcieliby mieć sporo :O I jeszcze się dziwią że kobiety się irytują. A facetowi to można mówić co ma robić i jak, a na następny raz znów to samo... W sumie to nawet nie dziwię się tym co udają, dla świętego spokoju.

Gość gość
Ja jestem kobietą. Czasami sama dotykam moje sutki i cycki. Porostu jest to super. Mam mega fajne.

Gość gość
Ja lubie dotykać kobiecych piersi sam nie wiem czemu jakies przyjemne to jest troche :) Ze z duzymi piersiami sa bardziej kobiece moze dlatgo.

Gość gość
Mam piękne duże piersi uwielbiam jak są pieszczone. Duże piersi u kobiety to jak duży penis u mężczyzny. Tym się różnimy i to nas podnieca. Mały penis no cóż...

Gość gość
Duze piersi po jakims czasie zaczynaja zwisac do pepka. Jest mnostwo kawalow o duzych piersiach, polecam sobie poczytac, bo jest beczka smiechu z nich. Zamiast sobie tak bezsensownie pochlebiac, przeczytaj, o czym jest temat. Jesli juz, to o wszystkich rozmiarach piersi, nie tylko o wielkich dojkach ;) jestem na ten przyklad fanem malych/srednich i pieszczenia ich w taki sposob, o jakich napisal autor :)

Gość gość
22:16 polecam czytac ze zrozumieniem . Autorem najwyrazniej byla kobieta , ktora nie rozumie dlaczego faceci lubia dotykac piersi .

Gość gość
Uwielbiam jak mam pieszczone piersi :) a jak ssie sutki to od razu mam mokro;) Może to dziwne że tak jest , mamy oboje ponad 65 lat ,ale jest cudownie:)

Gość gość
I bardzo dobrze zostalo napisane, autorem moze byc tez kobieta, prosze bez tego belkotu nakazujacego uzywanie nazw wskazujacych na plec. Ktos wyrazil opinie, gdzie tu widzisz problem?

Gość gość
duże piersi owszem zwisają do pasa, no dziwne żeby dyndały wokół szyi jak balony z gazem natomiast z małych piersi po latach zostają flaki, puste, pogniecione worki skóry lub zmacerowana brodawka pracuję w szpitali i widuję to na co dzień ja wolę mieć jak murzynka do pasa , ale jednak tę pierś mieć i w staniku prezentować sie chociaż dobrze, niż zniekształcony, zmacerowany płat skóry

Gość gość
Jak sie taka z piersiami do pasa ulozy na czworaka, to ma szesc konczyn :) jeszcze jej opaske z uszami ubrac na glowe i gdy wyda z siebie "hau,hau" to ludzaco przypomina karmiacego pieska plci zenskiej :) :) by wzmocnic efekt, mozna doczepic merdajacy z tylu ogonek ;)