Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci tak lubią

Polecane posty

Gość gość
I po co takie chamskie teksty ? Nie pisalam tu o duzych piersiach , wiec nie do mnie , ale po co tak ludzi obrazac ? Prawda jest ze zbyt duze moga zwisac , bo sa za ciezkie , ale dziewczyna ma racje , ze male na starosc sa fajda skory .

Gość gość
I po co takie chamskie teksty ? Nie pisalam tu o duzych piersiach , wiec nie do mnie , ale po co tak ludzi obrazac ? Prawda jest ze zbyt duze moga zwisac , bo sa za ciezkie , ale dziewczyna ma racje , ze male na starosc sa fałdą skory .

Gość gość
Lepiej miec falde skory, niz zanik mozgu.

Gość gość
22:52 ty jestes kobieta czy mezczyzna ?Skad taka nienawisc ? I po co ta zlosc ? Nierozumiem takich wpisow i obrazania . Jeden lubi duze , drugi srednie , trzeci male , czwarty facetow , ale po co o tym pisac az z taka nienawiscia . Chyba , ze jestes kobieta to ny troche tlumaczylo ten jad .

Gość gość
Jestem facetem i wyrazam swoja opinie. Mnie np obrzydzaja wielkie balony, ale kilka minut temu zdazyl sie pojawic komentarz wywyzszajacy takie wlasnie piersi. Kobiety mylnie sadza, ze tylko takie piersi podniecaja facetow i probuja zdyskryminowac inne kobiety.

Gość gość
ja wolę tyłek u kobitki , ugniatać , całować i dziurkę oślinić.

Gość gość
23:03 a jak bys czytal o penisie i jadrach to jakbys sie czul ? :o Sam jestes chamski i oblesny . Pochwal sie jaki masz rozmiar :o

Gość gość
23:03 juz rozumiem o co poszlo :o Tobie nie chodzi o dyskredytowanie kobiet , ona wspomniala o penisie i sama cie obrazila (21:05) Tez nie pichwalam takich tekstow o penisach .

Gość gość
Mimo swoich 50 lat i dużych piersi zapewniam cię że nadal są piękne jędrne. Nie karmiłam dbam o nie regularnie :)