Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat. W tym roku skończyłam technikum ale nie pisałam matury. Dorabiam na czarno w firmie w której pracuje mój ojciec już ponad dziesięć lat. Teraz chodzę tam sprzatać codziennie tak na godzine do dwóch to różnie. Firma zajmuje przewozem ludzi ale także prowadzi stacje paliw. Atmosfera w firmie jest fajna. Lubię ludzi którzy tam pracują. Oni mnie chyba też. Zastanawiam się czy pogadać z szefem o jakiejś pracy na dłuższą mete. Nie wiem czy powinnam to zrobić czy szukać czegoś innego.

Gość gość
No jezeli szczytem twoich marzen jest sprzatanie...

Gość gość
Jak na razie nie wiem co mam robić

Gość gość
Jeszcze trochę pomagam na cpn jak potrzebują jakiegoś zastepstwa to tam też jest dobrze

Gość gość
No jasne że staraj się o coś w pełnym wymiarze godzin, co to jest godzina dziennie? to sobie na jeden bilet dziennie zarabiasz. A po technikum to szukaj też innej roboty, porozsyłaj CV

Gość gość
Tylko że ja matury nie robiłam. To nie jest żaden problem?

Gość gość
I co z tego, ze nie masz matury? Po technikum bez matury i tak masz średnie techniczne wykształcenie (bo dyplom obroniłaś chyba?). W swoim CV wpisujesz wykształcenie średnie. Możesz też porobić sobie jakieś kursy, skoro masz dużo czasu i nie wiesz jak sie ukierunkować. Teraz jest tego od groma, bo i unijne za darmo i z pośredniaka.

Gość gość
Tak mam całego technika ekononiste