Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótkie spodenki po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam 6 tygodni temu . Schudłam już trochę jednak problemem jest mój cellulit czy mogę je założyć pomimo tego defektu długość spodenek jest umiarkowana i nie widać mi tyłka tak jak teraz noszą nastolatki. Tylko problem stanowi ten cellulit który jest koszmarny . Pytam bo są teraz upały a ciągle chodzę w długich spodniach leginsach a nie chce się osmieszac

Gość gość
Pewnie że możesz. Kto ci broni? Tylko pytanie czy będziesz się czuła komfortowo. Na ulicach nie ma ideałów.

Gość gość
Ja mam rozstepy, celulitu w zasadzie nie.Krotkich spodenek nie ubiore, bo bede miala uczucie ze mi na tylek patrza! Za to uwielbiam spodniczki przed kolano, takie zwiewne, delikatne. Przykryja co maja przykryc , a nie uwydatniaja ksztaltow , przez co nie przyciaga uwagi!

Gość gość
Ja tez mam cellulit i rozstępy na udach i chodzę w krótkich spodenkach. Smaruje nogi balsamem brazujacym wtedy lepiej wyglądają nogi

Gość gość
Nie Będziesz wyglądać ohydne. Nie masz spódnic?

Gość gość
Faceci wywalają na ulicach wielki owłosione brzuszyska i wcale sie nie przejmują, jak wyglądają. Jeżeli będziesz się dobrze czuła, to czemu nie. Nie musisz chodzić w spodniach, sa jeszcze cienkie spódniczki, które zakryją uda, a nie będzie ci gorąco.

Gość gość
Nie mam wielkiego cellulitu, ale coś tam jest. Jestem 4-tyg po porodzie i ubieram już swoje szorty, np.dżinsowe.

Gość gość
gość dziś masz racje :-D @ autorka jesli bedzie to wygladalo w miare estetycznie to bez problemu mozesz... pchajac wozek z niemowlakiem i tak nikt nie bedzie na to zwracal specjalnie uwagi istnieja jeszcze spodenki takie do kolan, wtedy celullitu raczej nie bedzie widac

Gość gość
Na matki z dzieckiem nikt nie zwraca uwagi bo przecież jest już tylko matka a nie kobieta, spoko

Gość gość
No nie wiem czy wozek czos zmienia! Ja szlam z 2-3 mc dzieckiem na spacer, to mi ..facet siedzacy na ziemi przed lawka, probowal pod spodniczke zagladac. Zreszta ja zawsze mialam problem z przyglupami i ich komentarzami!

Gość gość
Za mna,tez sie ogladaja wiec wozek nic nie zmienia,nisze krotkie szorty i tak bedzie jeszcze dlugo..

Gość gość
ale ja nie mowie, ze matka to nie kobieta! Chodzi mi o to, ze raczej nikt sie nie bedzie dziwil, ze Laska ma celullit

Gość gość
Możesz, Twój cellulit nikogo nie obraża. W każdym razie nie powinien, szorty to strój nie tylko dla modelek. Dla babć również. Pytanie jak ty się z tym czujesz, bo ja np lubię wyglądać idealnie i jak sobie przytyję, to zakładam spódnice, sukienki czy szorty do połowy uda, bo źle się czuję wiedząc, że wszyscy widzą, że mi się tłuszcz trzęsie.