Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak mozna wziac sobie faceta z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie... Przeciez dziecko zawsze bedzie na pierwszym miejscu.... A te baby łudzą sie ze sa wyjatkowe , pozniej placz ze siedza same bo facet lata do bachora

Gość gość
a jak mozna sobie wziąc babe z bachorem / samotną matke ? kur/ewke ?

Gość gość
Ja bym tam chciała faceta z dzieckiem, przynajmniej nie musiałabym rodzić :P

Gość gość
9;54 a kto ci rozkazuje w ogóle rodzic? To jakaś pańszczyzna przyznana każdemu do odrobienia ?

Gość gość
A ja wzięłam mężczyznę z dzieckiem. Jesteśmy razem 12lat. Córka już NASZA bo ja przysposobilam ma naście lat. Kochamy się i wspieramy. Jestem jej drugą mama. Pierwsza zginęła w wypadku. Kocham ich najbardziej na świecie.

Gość gość
10:11 Bardzo dobrze :)

Gość gość
Ja mam faceta a w zasadzie już męża z dzieckiem i mamy jeszcze 2 swoich. Poznaliśmy się za granicą, matka tamtego dziecka wraz z nim wróciła do polski, my zostalismy tutaj i teraz mamy same problemy, jego byla wyszła za mąż urodziła drugie i tak się zajmowali dziećmi ze im opieka je zabrala, bo chlali, bili się a dzieci zaniedbane. Teraz my staramy się mała zabrać ale ze mieszkamy za granicą to mamy z tym problemy bo dziecko ma rodzinę na miejscu, ma rodzeństwo i dalej spotyka się z tymi menelami bo jej tylko ograniczyli prawa.