Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka2809

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Alutka2809

Witam. Mam pewien problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą prawie 8 lat. Od dłuższego czasu on unika zbliżenia. Nie ma ochoty na stosunek ze mną. W grę nie wchodzi przytulnie całowanie ani nic z tych rzeczy. Próbowałam już rozmów na wiele sposobów. Za każdym razem taka rozmowa kończy się kłótnia. On nie chce i nie umie o tym rozmawiać. Cały czas zarzuca mi że klocimy się z mojego powodu. Ale jedynym naszym powodem do kłótni jest rozmowa dotyczącą seksu. Jak już wyżej wymienilam. Nie wiem co mam o tym myśleć. W dodatku jeszcze do niedawna mieliśmy plany związane z naszą przyszłością. Często rozmawialiśmy o tym że chcemy byc małżeństwem i stworzyć rodzinę. Jakiś czas temu powiedział mi wprost że zastanawiał się nad tym czy na pewno to będzie dobry pomysł jeżeli weźmiemy ślub. Bo On nie wyobraża sobie życia gdzie będziemy się cały czas kłócić o to że on nie chce seksu... Nie mam pojęcia co mam zrobić ze swoim życiem. Czuję że popadam w depresję. Nie chcę go stracić. Ale już sama nie wiem jak mam to wszystko naprawić...

Gość gość
Po tylu latach to już żadna nie pociąga swojego faceta. Normalne.

Gość gość
Przecież to nie jest aż tak dużo. Są pary w związkach o wiele wiele dłużej i kobiety pociągają swoich mężczyzn i odwrotnie.