Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach używających słów FACET, FIUT, HAJS, DYMANIE, ORAL

Polecane posty

Gość gość

OBCIĄGARA, D*****NIE

Gość gość
Ja takie słownictwo czerpię, przebywając z moim facetem. Gdybym jako matka z dzieckiem siedziała z innymi mamami w piaskownicy to pewnie bym takiego słownictwa nie miała gdzie przyswajać. Czasem głupio mi przy starszych osobach, że używam slangu, dlatego przy starszych staram się kontrolować.

Gość gość
Zgadzam się to słownictwo które głównie używają osobnicy płci męskiej , sami tak nauczyliscie kobiety a później wielkie halo , trzeba było dawać przykład kultury

Nauczyliście? Nie zrzucaj odpowiedzialności za własne niedociągnięcia na innych imbecylu.

Gość gość
Daleko takim do kobiet, to samice nie kobiety.

Gość gość
że jest niewychowana

Gość gość
Oral chyba juz lepsze niz robienie loda/minety

Gość gość
Ktoś kto mówi do kobiety per "imbecyl " to śmieć i mówię to jako facet

Gość gość
12:28 za nim kogoś zaczniesz uczyć kultury radzę samemu jej zaczerpnąć od kogoś ;) niestety polska to kraj hipokrytow, na zasadzie "jestem chamem ale będę edukować innych "

@ dziś Kolejny imbecyl w wersji biały rycerz. Inteligencją pasujecie do siebie. Weźcie ślub i spłódźcie małe imbecylki. @ gość dziś Ja nikogo nie edukuję kretynko. Widać nie umiesz nawet czytać ze zrozumieniem. Ja po prostu zasugerowałem wątpliwie inteligentnej by nie zrzucała winy za własne niedostatki innym. A to czy dupa jest w swojej naturze idiotką czy wsiowym burakiem wysoce mnie ryra. Tacy byli i będą.

Gość gość
Za to ty nie masz szans nawet na imbecylke ;) a to ze sobie wmawiasz na siłę inteligencję której nie ma , no to już twoja sprawa ;)

Gość gość
Tak jak myślałem zakompleksiony nie kochany licealista ;) w sumie to się już nie będę czepiał bo twoje życie już jest wystarczająco smutne

Gość gośćjahepi
13:24 biedaczku, to co mówiono ci o tobie całe życie starasz się przerzucać na innych:D

Gość gość
To zależy w jakim kontekście mówi się takie słowa. Jak w codziennym języku to raczej sprawa tego w jakim środowisku się przebywa. Co innego gdy opowiadamy dowc***i trzeba użyć takiego słowa gdyż nie było by śmiechu.