Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
Panna od orygynalnych wesel i zamaszystych namiotów pełnych lampionów i ludzi z kilkoma zerami na koncie po konkretnej cyfrze jest wybitnie antypatyczna. Nie wiem, kim musi być jej facet że zgodził się za nią wyjść, ale też zapewne kawał choooya :D

Gość gość
23:28 tu nikt nie pisał o "polu" + przestan sie podszywać. widzę cię : :P

Gość gość
Pod kogo niby się podszywam? Napisałam tylko, że nie jestem tą kobietą która miała wesele w namiocie/z lampionami.

Gość gość
gość dziś ale jestes zgryźliwa i złośliwa. Nigdzie nie wyśmiewam twojego wesela, skąd wiesz co uważam na jego temat? Po co robisz g...wno burze i wyśmiewasz moje wesele? Owszem zainspirowałam się weselem z Włoch jakie miała moja przyjaciółka co w tym złego? Mimo wszystko to było w moim stylu, bo ja jestem taka polna Józia :D jeżdżę konno, pływam na żaglach i takie wesele na pewno było lepsze niż nieudolne silenie się na wytworną elegancję w klasycznej sukni w eleganckim hotelu, bo to nie byłabym ja ;) i fajnie, że mamy teraz i większy luz w weselach i większe możliwości tak żeby kazdy zrobił co chce a suknia rozenkowej to dla mnie porażka totalna. Zgrabna kobieta, szczupła, a wyglądała w tym jak wielka bezkształtna kiszka, zero wcięcia w talii, zniekształciła jej też piersi co ją pogrubiło i to kółko u dołu na tej "trąbce". Wyglądała w tym komicznie i z kim nie gadam twierdzi tak samo. jestes chyba pierwszą osobą z która rozmawiam i której sie ta szpetna szkarada rozenkowej podoba :P

Gość gość
gość dziś ja jestem ta od wesela w sadzie ale to nie ja siebie bronie kurde dziewczyny co wy? a w ogóle złośliwe jestescie nie miałam majetnych gosci z zerami na koncie wszystko organizowaliśmy sami w sadzie u moich dziadków. OLX i allegro to był nasz dostawca dizajnu :D ale widze jad wam oczy zalał

Gość gość
23:34 O, mam cię. I zdradziłaś się tym stwierdzeniem "szkarada" - to ty klepałaś dziesiątki postów pod tematem innej laski nt.sprzedaży sukni, to ty tak zaciekle bronisz zdania że proste jest bardziej wartościowe. Kobieto, wrzuć na luz. Nie twierdzę, że twoja sukienka była brzydka a wesele słabe, może nawet było świetne, ale zauważyłam że ty masz bardzo agresywny, inwazyjny styl wypowiadania się, taki atakujący. Nie napiszesz komuś "nie podoba mi się", tylko wyjeżdżasz od wieśniar, kół od hula hop, wiejskich potupanek, idiotek, "współczuję waszym mężom", itd. Człowieku, ty nie możesz być szczęśliwa, skoro się tak zachowujesz :\ najgorsze jest to, że ty w ogóle nie widzisz swojej winy. Uważasz, że zdanie wyraziłaś w sposób kulturalny i na miejscu :\ No szok.

Gość gość
Cholera...nie chcę Ci przyznać racji gościu z dziś ale chyba masz rację! Chociaż sama nie jesteś lepsza....

Gość gość
ALe z was poczwary :/ laska napisała o fajnym weselu a wy już dopisujecie sobie histoirie o kasie i obrażacie jej faceta od chooyów wezcxie się poczytajcie :/ laska pokazała wiejską kiecke i podała okolicznosci slubu i wesela żeby nakreslić całość że ta kiecka pasowała do jej stylu i do imprezy a tu juz chooye lecą i tona rzygów :/ pyerdolniete jestescie ostro baby durne

Gość gość
gość dziś a 'szkarada' to jest jakieś niespotykane słowo i ja jedyna go używam? i nie wiem o jakim temacie mówisz nie pisałam tu wcześniej o ślubnych sukienkach ale widzę, że masz mega obsesję i dyżur na kafe 24h że tak sledzisz wątki i prowadzisz dochodzenia kto jest kim :o serio to nie ja pisałam o szkaradzie na innym temacie

Gość gość
23:42 Dokladnie, WIEJSKĄ to dobre słowo. Te proste sukienki są dla mnie mega wiejskie. Każda wieśniara teraz błaga w salonach o prostą, bo co będzie jak dostanie klasyczną niemodną, co ludzie powiedzo?

Gość gość
na tą chwilę myślę, że to jedna osoba udaje dwie i kłóci się sama ze sobą

Gość gość
23:47 diagnoza: schizofrenia :D

Gość gość
a co ludzie mówili na twój strojny namiot na kole?

Gość gość
23:48 Nie wiem o jakim kole mowisz, bo ja na swoim weselu mialam klasyczna suknie, acz bez koła. Po prostu koło miałam tylko w kościele, potem zaczęło mi przeszkadzać (dodatkowa warstwa=gorąco+mniej wygodnie). Co mówili? Tylko świadkowej się nie podobało. Akurat moje znajome to zwolenniczki tradycji w ubiorze weselnym, mimo, że to co pokazuje tu autorka to nie w moim stylu (zbyt śmiałe i dla mnie nieco tandente)

Gość gość
coraz więcej ślubów w ogóle nie ma miejsca w kościołach więc może stąd ta zmiana w modzie ślubnej?

Gość wiejska sukienka
ale dziewczyny ja się od tej wiejskosci mojej sukienki nie odżegnuję :) wesele było w sadzie u babci, ślub też tak jak sobie wymarzyłam i nie widze tam siebie w klasycznej kiecce choć powiedziała wyraxnie że są one piękne choć do mnie nie pasują. Kiedys pewnie byłabym skazana na typowy lokal i typową suknię ale nie byłabym sobą na szczęście mamy XXI wiek ;)

Gość gość
23:53 Ale czy ktoś Ciebie atakuje? Raczej wkurza ta, która inne wyzywa od wieśniar i chamek, pierdzieli coś o hula hop i wyzywa od idiotek. To nie byłaś ty więc po co setny raz się tłumaczysz?

Gość gość
23:51 i dlatego musisz wyśmiewać i wyzywać od wieśniar zwolenniczki prostoty? a nie może im się ta prostota zwyczajnie podobać tak jak tobie podoba się klasyka?

Gość gość
bo ta druga która wszystkich wyzywa wszędzie widzą tą pierwszą - dwie wariatki się dobrały i atakują siebie nawzajem jednocześnie myśląc, że każdy z kim rozmawiają to ta druga wariatka :P

Gość gość
gość dziś no wybacz ale ja juz nie wiem co jest do mnie bo tu juz się zrobił niezły gnój w postach :o aczkolwiek to o wiejskiej sukience ewidentnie było do mnie bo to była odpowiedź na post dotyczący mojego pierwszego postu ;)

Gość gość
23:56 Ja zostałam wyzwana pierwsza pod jednym z tematów,. gdy normalnie się wypowiadałam, ona mnie od idiotek wtedy zwyzywała.

Gość gość
mnie ta co jej się proste sukienki nie podobają też wyzwała (nie wiem czy świadomie czy myląc z kimś innym)

Gość gość
00:00 co napisała?

Gość gość
a tak na marginesie hehe zgodzę sie z powyższą panią że suknia dwukrotnej rozwodnicy rozenek majdan pajdan srajdan to było paskudztwo jakich mało :D wyglądało to jakby kroku nie mogła zrobić w tym kokonie no i faktycznie dodało jej z 10 kilo

Gość gość
jestes opętana to nie są moje wpisy serio

Gość gość
nie strasz, że jest więcej takich ludzi jak ty

Gość gość
ta suknia z tamtej dyskusji co dałaś link tez okropna :o