Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tez sprzedaje suknie i dlaczego ta nie chce sie sprzedac? wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość
a ja właśnie niedawno odebrałam model Lamja od Joanny Niemiec i nigdy nikt by mnie nie zmusił do bezy :o ta anny kary coriander też fajna ale ja chciałam więcej babcinych koronek ;)

Gość gość
O jesuuu, ty nie lubisz, tobie sie w glowie niue miesci...skoncz juz. Tobie sie nie miesci a komus innemu sie miesci. Jestes pewnie z jakiejs zapyzialej wsi bo nie pozwalasz ludziom na roznorodnosc. Powąchała zachodniej mody i ma się za lepszą. Dlaczego ktos nosi kasyczne? żeby głupi miał zagadkę. Mi musieliby dopłacić za tę twoją a i tak bym nie ubrała tego/. Co WTF? kazdy ma swoj gust, kumasz to czy masz za malo zwojów w mózgu?

Gość gość
O Boże, ta Lamja wyglada jak koszula nocna :D za zadne skarby bym tego nie ubrała na slub. ale w sumie jak ktoś nie bierze kościelnego to głupio wyglądałby w USC w klasycznej sukience w kształcie litery A czy rybce, wiec pozostaje wam tylko podomka.

Gość gość
Wieśniacka ta suknia.10 lat temu takie nosili.Trudno się dziwić że nie ma odzewu .

Gość gość
Wieśniaczka to cię rodziła. Wieśniactwo to stan umysłu. Objawia się np. wyzywaniem osób, które mają odmienny gust od twojego.

Gość gość
Wy nie macie pojęcia o tym co jest klasyczne wy wieśniary w bezach :D klasyczna to była suknia Kate Middleton albo Grace Kelly, a nie te wasze bite śmietany z zapyziałego saloniku.

Gość gość
11:06 Zdziwiłabys sie ile kobiet, nawet w duzych miastach, kobiet z wyzszym wyksztalceniem, ciagle lubuje się w tych twoim zdaniem "wieśniackich" kieckach. Sama jesteś wieśniara :D wieśniak to ten co ślepo podąża za modą i krytykuje innych

Gość gość
gość dziś jak to jest dla ciebie podomka to ja nie chcę widzieć twojego typu, bo bym chyba oślepła od nadmiaru syfu na oczach :D

Gość gość
11:10 odpuść juz sobie. leczysz sie? bo masz jakas monomanie

Gość gość
" wy wieśniary w bezach" ojjj a coś mi się wydaje, że masz jednak jakieś wątpliwości co do swojej sukienki, skoro muszisz pytać o zdanie "wieśniary z kafe" :D ale ty jesteś nieszczesliwa...niby bierze to to slub a jednak jeden wielki kłębek frustracji, nerwów...

Gość gość
Tej co wyzywa od wieśniar w bezach, współczuję faceta. On jeszcze nie wie z jakim szambem ma zamiar wejsc w zwiazek. Pewnie wziął ją z braku laku albo reprezentuje podobny poziom chamstwa.

Gość gość
Jak się ma taka zwiewna, sugerująca dbroć, łagodność sukienka do tej ujadającej od wieśniar, bez...jak to się ma do twego charakteru autoreczko? Nijak. Widzisz my przynajmniej do swego ciętego języka diobralysmy suknie z pretensją :P

Gość beziary do remizy
No własnie beziary. Wy obrażacie klasykę i tyle :o Klasyczna suknia to są najlepsze materiały, jedwabie, prawdziwy atłas i muślin, francuskie i włoskie koronki, prawdziwe kryształy i perły, jedwabne nici, najlepsze halki pod spodem dla nadania kształtu dołu, a nie te nieudolne podróbki z poliestru z plastikowymi aplikacjami i piecioma kółkami dla upozorowania kształtu spódnicy hahahaha nie ośmieszajcie się już :D faktycznie taką suknię miała kate i jej siostra philippa middleton a nie wy tandeciary hahaha one się będą do klasyki odwoływać no żal, a nawet rzal i bul jak mawiał klasyk :D

Gość gość
Oj bo ona myśli że jak założy na siebie sukienkę którą wkeliła w linku, to doda jej to klasy i szyku. Niestety, cały czar i szyk pryśnie jak otworzy usta przy kimś kto ma inne zdanie niż ona. Wtedy nie pomoże suknia, ładne buty, bo i tak słoma z nich wystaje. CHoćbyś miała od najlepszego projektanta najbardziej na czasie sukienkę, klasy sobie za to nie dodasz. Bo jesteś prostaczką, chamicą która wyzywa innych od tego czym sama jest.

Gość gość
No ale wam wczoraj wolno było tak samo pisać o tych które lubią skromne suknie i wyśmiewać ublizając od wieśniar, wysmiewajac się z wesel i mężów wyzywać od ch.... o tak! jak wy wyzywać to dobrze - jak was wyzywać to źle.

Gość gość
A co jeśli moja "beza" była od najlepszych projektantów i z materiałów które wyminiłaś? Poliestru to to nie widziało, zapewniam cię :P I co wtedy - masz Zonka?

Gość gość
Z wesel w lokalach się wyśmiewano , to nastąpiło jako pierwsze. i z męża jednej z suknią na kole. Od tego się zaczęło więc nie odwracaj kota dooopą, bo śmieszna już jesteś.

Gość gość
To ja napisałam o sukni Lamja napisałam tylko że nikt by mnie nie zmusił do bezy NIC WIĘCEJ, nikomu nie ublizyłam za to zostałam wyśmiana od koszuli nocnej i podomki oczywiście musiał być też przytyk do ślubu i głupi usmieszek. Ojj tak wychodzi właśnie klasa księżniczek w disneyowskich kreacjach :o

Gość gość
śliczna jest ta twoja lamja, nie słuchaj idiotek. to jest własnie klasyczna suknia. taka z początków XX wieku ale w nowszym wydaniu.

Gość gość
a na co komu suknia na własność, moja znajoma wypożyczyła, oddała i tyle

Gość gość
Jeżeli o mnie chodzi to akurat księżna Kate wyglądała mega paskudnie w tej szmacie, jak w prześcieradle. Bez gustu i polotu w dodatku zamiast ten welon być sztywniejszy, upięty i podniesiony na koku to miała zarzuconą na łeb i zaciągniętą na ryju zwykłą firanę. Nie ukrywam że czekałam na wielkie wow, a jak to zobaczyłam to padłam ze śmiechu! Prześcieradło i i firana a nie klasyczna królewska suknia ślubna godna księżnej.

Gość gość
mhm Kate miała szmatę i firanę - i już wszystko wiemy o twoim guście i twojej sukni.... najpiękniejszej w całym sołectwie ;)

Gość ta od lamja
gość dziś takie trochę lata 40' ciężko ci będzie znaleźć coś takiego ale jak masz dobra krawcową to powinna bez trudu coś takiego ci uszyć.

Gość gość
11:32 Nie jestem ze wsi. A suknie Kate ja również uważam za żadne wow

Gość gość
bo to nie miało być wow, to nie wesele córy sołtysa w wypierdziewie górnym, bo klasyka nie jest wow (chodzi o wow w waszym pojęciu) ale poliestrowe księżniczki w bezach na kółkach nie maja o tym pojecia :D

Gość gość
Suknia Lamja jest żadna. A suknie na kole wcale nie muszą być wiesniackie. Tylko ze niektorzy są zbyt tępi by to pojąć bo g....no w życiu widziały.

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje :) Ale jedno jest pewne - suknie na kole nigdy nie będą tak gustowne i wyrafinowane jak te klasyczne. Po prostu i kropka. Półprzezroczyste gorsety, mnóstwo materiału, wylewające się piersi - to nie jest szczyt elegancji na ten dzień. Nie wypada ani w USC ani w Kościele ani przed rodziną ;)

Gość gość
dla ciebie żadna dla mnie piękna :) i kto ma rację? i ja i ty i żadna z nas :) jak dla mnie to możecie się na golasa hajtać :P nie do każdej pasuje suknia typu księżniczka, bo nie każda chce się tak czuć a jak się w czym dobrze nie czujesz to i dobrze w tym nie wyglądasz. Są różne typy urody i osobowości ja bym się w księżniczce utopiła i zniknęła. To nie byłabym ja :) tylko proszę cie daruj sobie teraz głupie przysrywki :)

Gość gość
Miałam suknie na kole o małej średnicy. Nie wylewal mi się biust. Nie wyglądałam tanio i wulgarne lecz niestety suknia z linku jest trochę wulgarna. Nie uważam ze suknia na kole zawsze jest nieklasyczna