Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypickowane lale z biedy!!! Śmieszne jesteście

Polecane posty

Gość gość

Często tak mam, że spotykam na mieście kobietę, ubiór ok, w ręce iPhone, zachodzę do domu, a tam 50 metrów i 4 osoby np, albo wyposażenie rodem z PRL. Ale udaje wielką panią. Jestem facetem, zarabiam 12 000, lekarz, mieszkam w willi 220 metrów z pompą ciepła( klima) , na podłogowe, basen itd ale uważam, że przy moich zarobkach nie stać mnie na telefon za 4000. Możecie się ze mnie śmiać, ale mam zwykłego samsunga za 500 zł. Za to autem jeżdżę za 250 000. No i nie myślę, że jestem jakoś wielce bogaty. Po prostu klasa średnia.

Gość gość
No i co w związku z tym?

Gość gość
Prowo. Iphone 5s kosztuje obecnie 1300, a Samsung z podobnego rocznika podobnie. Nowy model Samsunga niewiele tańszy od iPhone. Za 500zł to chyba pierwszy model Samsunga używka :D

Gość gość
No i co z tego? G****o nas obchodzi ile zarabiasz, jak mieszkasz i czy masz basen...Nie musisz się kolego chwalić

Gość gość
Poruszam problem smiesznosci współczesnych kobiet. Bieda w domu, a na zewnątrz ubrana jak Madonna

Gość gość
No tak, przecież to tragedia, że kobieta, nawet biedna, o siebie dba. Śmieszne to jest, że facet ma czas siedzieć na babskim forum i próbować się dowartościować, bo ma małego.

Gość gość
Jak na człowieka wykształconego to średnio gramatycznie formułujesz swoje wypowiedzi , a ta uwaga o" lalach z biedy" na twoim stanowisku chyba nie przystoi . Nie chciałabym być twoją pacjentką , wiedząc że po wizycie u mnie w domu będziesz wyśmiewał mój status społeczny. Autorze , lekarz powinien z racji swojego zawodu być empatyczny a u ciebie empatii nie ma nawet odrobiny . Marny więc z ciebie lekarz , bardziej ktoś -kto umie liczyć kasę nie bacząc na przysięgę Hipokratesa .

Gość gość
zgadzam sie z Toba, dodatkowo udają pańcie :)

Gość gość
No naprawdę plaga naszych czasów