Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Malowanie brwi mascarą?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo jasne brwi wrecz z daleka jakbym nie miala wygladam i myslalam o tym zeby malowac je mascara. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Ja ma taki specjalny "tusz do brwi", ciemnobrązowy, opakowanie i szczoteczka jak tusz do rzęs.

Gość gość
A mozna wiedziec skad/jaka firma? I jaka cena?

Gość gość
Mozesz zrobic sobie jasnobrazowa henne,takie stosuja blondynki,czasami jasnobrazowa zmieszana z szara jesli jestes chlodniejszym typem urody. Mozna stosowac specjalne tusze do brwi,pomady,cienie,zele i wosk

Gość gość
W ostatecznosci mozna zrobic makijaz permanentny metoda piorkowa. Malowanie wloska po wlosku..wyglada to naturalnie

Miałam mascarę do brwi, czyli tzw żel ze szczoteczką, niestety zawiodłam się. Bardzo szybko spływa z włosków, albo czasami za długo czekam aż się wyschnie. Maluję teraz brwi tylko cieniem, wygladaja one bardziej naturalnie. Mialam na początku klopot z tym jaki odcien wybrac, jak malować, ale teraz szybko mi to leci. https://prettylady.net.pl/jak-ladnie-pomalowac-brwi-cieniem/

Tez mam taki problem, stosowałam rozne tzw tusze do brwi, kredki, ale niestety nawet trzymajac na wloskach przez dlugi czas, nie bylam usatysfakcjonowana, poniewa wygladaly moje brwi śmiesznie. Wrocilam do malowania cieniem, poniewaz wolę wygladać naturalnie. Chyba że naprawdę to codzienne malowanie ci irytuje, to sprobuj mikroblading brwi https://prettylady.net.pl/jak-ladnie-pomalowac-brwi-cieniem/

Gość gość
Jestem kosmetyczka radziła bym Ci kupić sobie cień do brwi. Są różne odcienie musisz dopasowac do swojego włosia i koloru włosów broń Boże czarny! Albo te mascary później każda na ulicy wygląda jak klaun

Gość gość
Polecam maskarę l'oreal brow artist plumper, nie da się tym zrobić krzywdy, brwi są ładnie, delikatnie podkreślone i trzymaja sie na swoim miejscu. Minus to cena bo kosztuje 40zl, ale na stronie kosmetyki z ameryki bedzie tańsza.

Gość Aurelia253
Ja na Twoim miejscu wgl. zainwestowała bym w makijaż permanentny - to znacznie wygodniejsza opcja. Na makijaż permanentny, podobnie jak na wiele innych zabiegów chodzę do Vici Clinic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera, niewygórowane ceny i wysoka jakość. Po prostu nic dodać nic ująć.

Gość Kaja1988
Bardzo fajną opcją jest makijaż permanentny. Dzięki temu nie musimy codziennie rano spędzać czasu na makijażu na przykład oczu. Ja swoje kreski na powiekach robiłam w Vici Clinic w Krakowie u pana Krzysztofa. Efekt jest świetny - dokładnie taki, jakiego oczekiwałam.

Gość Vogue1983
Bardzo wygodnym rozwiązaniem jest makijaż permanentny. Ja swój robiłam w Vici Clinic w Krakowie, u Pana Krzysztofa (bardzo miły facet), on wykorzystuje urządzenia i produkty marki Biotek. W tej chwili jestem już jakieś trzy miesiące po zabiegu i przyznam, że bardzo fajnie to wygląda. No i jaka wygoda :)

Gość truskawka1977
Od kiedy za namową koleżanki zdecydowałam się na makijaż permanentny, dużo mniej czasu spędzam każdego dnia przed lustrem. Zabiegi robiłam w Vici Clinic w Krakowie, gdzie pracuje przemiły pan Krzysztof. Pracuje na marce Biotek. Polecam wypróbować - same zdecydujecie, czy było warto.

Gość JuliaHelenaa
Makijaż permanentny to bardzo wygodne rozwiązanie. Nie musimy marnować czasu na to, aby się codziennie malować - z takim makijażem zawsze wyglądamy dobrze. Zachęcam do zapoznania się z ofertą Vici Clinic, które znajduje się w Krakowie. Tam przemiły Pan Krzysztof wykonuje makijaż permanenty za pomocą produktów Biotek.

Gość Amanda900
Zachęcam do wykonywania makijażu permanentnego. Efekt jest naprawdę bardzo ciekawy. Polecam wybrać się w tym celu do Vici Clinic w Krakowie. Kolory nie blakną, bardzo fajnie taki makijaż prezentuje się w wielu różnych sytuacjach.

Gość Gossssiaczek
Polecam makijaż permanentny, szczególnie ten wykonywany przez pana Krzysztofa z Vici Clinic w Krakowie. Mega profesjonalne podejście do klienta, efekt zabiegów Biotek przerósł moje oczekiwania. Obawiałam się, że brwi będą wyglądały sztucznie ale efekt jest świetny i polecam każdemu.