Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usuwanie spamu z forum kafeterii, rozszerzenie do przeglądarki

Polecane posty

Gość gość

usuwanie spamu z forum kafeterii, rozszerzenie do przeglądarki

Gość gość
Nie mogąc już znieść ciągle tu wyskakujących reklam filmów i tym podobnego spamu, zrobiłem sobie rozszerzenie do przeglądarki CHROME, które ukrywa śmieciowe tematy zostawiając tylko wartościowe. Postanowiłem umieścić to też tutaj jeśli kogoś także te tematy denerwują i też chciałby skorzystać. Poniżej do pobrania rozszerzenie: http://pokazywarka.pl/odsmiecacz-kafeterii/ INSTRUKCJA: 1. Rozpakować pobrany plik 2. Wejść w przegądarkę Chrome, kliknąć 3 kropki symbolizujące menu w prawym górnym rogu, następnie "więcej narzędzi" -> "rozszerzenia" 3. Zaznaczyć "tryb programisty" i kliknąć "wczytaj rozszerzenie bez pakietu" 4. W okienku które się pojawi podać ścieżkę do pobranego wcześniej i rozpakowanego folderu o nazwie "Odśmiecacz Kafeterii" 5. Rozszerzenie już działa i ukrywa śmieciowe tematy, można już korzystać z forum bez irytującego spamu. Jak będą jakieś pytania to proszę pisać.

Gość klaklaa
no jakos mi sie udalo zainstaowac, fajnie dziala i rzeczywiscie jokos "czysciej" na stronie glownej :) ale wszystkiego jednak nie usuwa troche spamu zostalo, ale i tak lepiej niz bylo, dzieki:)

Gość gość
niezła reklama trojana ale może jakieś kretynki się nabiorą i pozwolą sobie wyczyścić konto/karte

Gość gość
klaklaa a teraz pozdrów trojaczki czyli "robaczki trojana" :D

Gość gość
do klaklaa dziś listę słów po których ma blokować tematy można sobie zmienić/rozszerzyć w pliku "slowaKluczowe.js" - otwierasz w notatniku i ustawiasz według potrzeb tak żeby usuwało wszystko :) gość dziś i gość dziś - ty sam jesteś trojan 🖐️

Gość gość
17:51 troche hakuje, ale żeby od razu mnie nazywac trojanem :D

Gość Merrtirria
@17:53 - to zaj***bisty haker z ciebie musi być skoro w tych paru linijkach kodu JS znalazłeś trojana :D🖐️:D