Gość Adrian Napisano Wrzesień 25, 2019 Polecam zespół Efez. Doskonały repertuar oraz zabawy. Potrafią rozbawić każdego gościa nawet takiego, który nie lubi tańczyć. Sprawdziłem na weselu kuzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Październik 2, 2019 Zdecydowanie zespół mayvon znakomity repertuar wykonanie również a zabawa była również super polecam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariusz i Mariola Napisano Październik 15, 2019 Efez to dobra decyzja. Organizacja całego wesela od A do Z w rozsądnej cenie. Nasza impreza przeszła do historii a wspomnienia są do dziś dnia. Polecamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izabella Kosiorek Napisano Listopad 15, 2019 Dnia 15.10.2019 o 13:17, Gość Mariusz i Mariola napisał: Efez to dobra decyzja. Organizacja całego wesela od A do Z w rozsądnej cenie. Nasza impreza przeszła do historii a wspomnienia są do dziś dnia. Polecamy U mnie też było wspaniale i wyjątkowo dlatego mogę przekazać informację kontaktową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renatka Napisano Listopad 18, 2019 Jak chcecie mieć naprawdę udane wesele to tylko zespół Myvon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tekra Napisano Grudzień 10, 2019 Również polecam zespół Myvon, dają czadu, wszystko idzie dogadać, a i z piosenkami na dedykacje nie ma problemu, goście byli zachwyceni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daniel Napisano Styczeń 2, 2020 Dla mnie nie ma lepszego zespołu niż Efez więc polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaun Napisano Styczeń 2, 2020 Zespół dałna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fyuu Napisano Styczeń 2, 2020 Behemoth hehe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Styczeń 16, 2020 Ja mogę z czystym sumieniem polecić Myvon jak ktoś lubi muzyków grających wyłącznie na żywo i będących w czystym wydaniu profesjonalistami. Wesele od strony muzycznej przeprowadzili genialnie dając wszystkim dużo radości i zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majestiic 0 Napisano Luty 19, 2020 Mayvon to naprawdę dobry zespół który rozrusza w trymiga każdą imprezę! Młodzi, pełni energii i bardzo kontaktowi, co pozwala na złapanie bardzo dobrego kontaktu z gośćmi bawiącymi się na weselu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eciepecie 13 Napisano Marzec 5, 2020 Umcia Umcia. Pękła gumcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucha_bula 0 Napisano Marzec 9, 2020 Ja od siebie mogę polecić zespół Golden One, bardzo fajny zespół który bez problemu zagra w każdym miejscu w Polsce jak i poza nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Kwiecień 20, 2020 Również miałam okazję bawić sie z zespołem Golden One i jestem pod wrażeniem, jak fajnie można przeprowadzić weselną zabawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniSamoZuoo 0 Napisano Maj 16, 2020 Popieram, zespół Golden One nie ma sobie równych, udana zabawa z Nimi jest gwarantowana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Czerwiec 9, 2020 JAk się dobrze bawić to tylko z Golden One! Zabawy z Nimi są nie do opisania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truskaweczka23 0 Napisano Lipiec 10, 2020 Nie bawiłam się z żadnym zespołem tak dobrze jak z Golden One, dlatego polecam każdemu kto szuka zespołu na swoją imprezę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wybredny88 0 Napisano Wrzesień 19, 2020 Groove Avenue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Wrzesień 27, 2020 Krótko, zwięźle i na temat!! Golden One! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zz562 0 Napisano Październik 13, 2020 Dnia 27.09.2020 o 21:39, Xyz67 napisał: Krótko, zwięźle i na temat!! Golden One! Ooo super grają. Słuchałam ich demo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip7n8 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Tu dzwoń 604 345 497. Może jeszcze są terminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip7n8 0 Napisano Styczeń 8, 2021 Efez jest spełnieniem marzeń każdej młodej pary!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 9, 2021 Zespół Jokers . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Marzec 29, 2021 Zespół Golden One!! Nie dość, że pomogli siostrze zorganizować wesele, to jeszcze super na nim grali we wszystkich tonach muzycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Kwiecień 22, 2021 Dnia 29.03.2021 o 11:26, kamilkpwo napisał: Zespół Golden One!! Nie dość, że pomogli siostrze zorganizować wesele, to jeszcze super na nim grali we wszystkich tonach muzycznych. Też ich widziałam świetny zespół!! Muzyka, rytm i dobre poczucie humoru, to wszystko w nich jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Wrzesień 30, 2021 Stawiajcie na Golden One. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IgaA 61 Napisano Lipiec 6, 2022 Tylko nie viper kaszana jakich mało. Najlepiej pochodzić po zabawach karnawałowych, wesela itp... Szukać kogoś kto nie fałszuje bo sporo takich i takich którzy wpadają w ucho. Zapytać o repertuar żeby było coś dla młodych i starszych. Ostatnio u znajomych koleś z zespołu niby grał same hity, ale głos jakby mu łaska jajka wypiła..... Nie dało się słuchać, niby zespół ma takie wzięcie itp.. To tak hak z Zenkiem niby król disco polo a z kim by nie gadać to każdy nie lubi go sluchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maczek99 0 Napisano Sierpień 22, 2022 Muzycznie imprezy ogarnia Grupa Muzyczna M&M. Głównie Małopolska, ale pewnie jak się z nimi porozmawia to także w innych okolicznych województwach nie będzie problemu, żeby zagrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach