Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabrysiaSienko

Odnowa akwarium

Polecane posty

Gość GabrysiaSienko

Ostatnio znalazłam w szafie swoje stare dość spore akwarium, sprawdziłam szczelność i jest ok. Teraz chciałabym je odpowiednio wyposażyć i przygotować do wpuszczenia rybek. Co będzie mi dokładnie potrzebne i gdzie szukać tego wszystkiego?

Gość BeataKondrecka
No to szkoda aby się zmarnowało :) Ja fascynuje się akwarystyką, więc jestem dość obeznana w temacie wyposażenia akwariów. Przede wszystkim powinnaś sprawdzić sklep internetowy Plantica, w ktorym znajdziesz dosłownie wszystko czego możesz potrzebować. W przypadku ozdobienia akwarium świetną opcją jest roślinność InVitro , a do przyśpieszenia wzrostu przydatna będzie Technika CO2. Jednak musisz najpierw sama zdecydować co chcesz w nim mieć. Pozdrawiam :)

Gość TomaszModernik
Zgadza się, jeżeli chodzi o sklep akwarystyczny w którym znajdziesz dosłownie wszystko dla Twojego akwarium to koniecznie sprawdż ofertę Plantica tak jak wspomina o tym P. Beata powyżej. Nawet dla najbardziej wymagających mają produkty z najwyższej półki z dodatkowo ubezpieczoną przesyłką, aby nic nie uległo zniszczeniu podczas transportu.

Gość gość
Filtry do akwarium zamawiałam w sklepie https://sklep.osmoza.pl/. Mają wysokiej jakości filtry akwarystyczne w dobrych cenach. Rzuć sobie okiem, może akurat któryś będzie pasował do twojego akwarium

Gość gość
temat prowo

Gość MonikaGrabkowska
Świetny pomysł! Jeżeli masz takie akwarium to nawet nie ma co się zastanawiać. Można dzięki niemu znacząco ożywić nasz dom/mieszkanie szczególnie jesienią kiedy wieczory są bardzo długie. Tutaj widze, że Plantica już została wspomniana i bardzo dobrze. Większość osob które tym temat się interesuje raczej go zna. Mają wszystkie potrzebne rzeczy wysokiej jakości i po dobrych cenach. Na pewno porównując mniejsze sklepy stacjonarne i internetowe.

Gość KarolaMalczek
No mi nie zostało już nic jak tylko zgodzić się, że jest to świetny pomysł. Tutaj jak najbardziej dużą wygodą jest to, że istnieją takie sklepy akwarystyczne jak Plantica gdzie masz praktycznie wszystko czego będziesz potrzebowała by je ładnie wykończyć. Roślinność invitro sprzet do ich wrostu, filtry i długo jeszcze można wymieniać. Jak już zaczniesz je tworzyć dawaj nam znać jak Ci idzie i jak podoba się efekt końcowy. Pozdrawiam :)

Gość Sasina771
No jak najbardziej super pomysł jeżeli wiesz jak możesz to ciekawie przygotować i będziesz odpowiednio dbała o cały swój mały podwodny świat to trzeba brać się za działania. Akurat ostatnio też kupowałam dodatki do swojego mniejszego akwarium w plantica i wybor jest ogromny. PIerwszy raz z tak dużą ofertą się spotkałam :)

Gość MaciekKruczkowski
Sam mam akwarium w sypialni od ponad 2 lat i staram się oczywiście odpowiednio dbać o rybki i estetyczny wygląd. Tutaj moi poprzednicy mają rację co do Plantica jeżeli zależy Ci na szybkim i pewnym zakupie wysokiej jakości elementów odobnych i akcesoriów do akwarium to lepiej trafić się już nie da :)