Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOLI MNIE ZĄB POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Pomocy

Gość gość
Dentysta . Przy tak silnym bólu tona leków nie pomaga, ani żadne olejki z gozdzika ,żadna cytryna , i inne bzdety :(

Gość Thara56
ból zeba , to jest najgorsza chyba rzecz jaka mnie spotkała ( poza porodem oczywiście ,bo tu ból tez masakryczny ). Jeszcze jak masz pod ropą to nawet ketonal nie pomaga !! Ani żaden Tramal - byli tacy , którzy brali i to . Nic tylko pozostaje dentysta . Nie wiem skąd jesteś , ale od siebie mogę polecić Centrum Stomatologiczne Demed na Woli , jak jesteś z Wa-wy . Ale z tego co wiem to mają tez placówki w innych miastach .wejdź sobie na ich stronę http://centrumdemed.pl

Gość Mariolka89
Ból zęba to zdecydowanie nic przyjemnego, ale skoro masz tak silne boleści powinieneś udać się do dentysty. Na pewno żadne środki Ci nie pomogą, wiem to po sobie... Jakiś czas temu też się zmagałam z silnym bólem zęba, nie chciałam udać się do dentysty bo dotychczas miałam niezbyt dobre wspomnienia. Koleżanka jednak namówiła mnie, żeby udać się do Dento Kliniki https://www.dentoklinika.pl zaufam jej i wybrałam się tam. Dzisiaj mogę powiedzieć, że podjęłam dobrą decyzje. Okazało się, że to doskonali specjaliście zaopiekowali się mną na najwyższym poziomie. Zabieg został wykonany bezboleśnie i sprawnie, a po bolącym zębie nie ma śladu.

Gość IngaWu
Ból zęba jest po prostu paskudny. Bardzo , ale to bardzo uprzykrza życie. Poszłam do pierwszego lepszego gabinetu . W moim przypadku padło na Centrum Stomatologiczne Demed na Ursynowie , gdzie okazało się ,ze muszę mieć leczenie kanałowe . wszystko zostało przeprowadzone profesjonalnie . Cena zabiegu również przystępna

Gość MariannaAntonia
najgorszy jest ból nocny :/ ja jak miałam ząb pod ropą to nawet ketonal nie pomagał. Myslałam ,że w nocy po ścianach będę chodzić. Jedynie co mi pomagało wtedy to oklady z lodu . I jak połozyłam sie na przeciwnej stronie policzka to wtedy jakoś przeszło. Dobrze, że juz mialam lekarza umowionego. Też chodzę o centrum demed, ale w Łomży. Dostałam wtedy antybiotyk dalacin c .I tydzien później go usuwałam.