Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mountein

To ze mną jest coś nie tak z nim ?

Polecane posty

Gość Mountein

Cześć dziewczyny. Postanowiłam napisać tutaj bo już nie wiem czy go ja przesadzam czy on. Jestem już załamana tym. Otóż problem leży w relacji mojego tż i jego mamy. Tż ma 20 lat. Jestem z nim już ok. 2 lata. Od zawsze uważałam , że relacje mojego faceta i jego mamy są dziwne ale ostatnio to już mnie przerasta :( Jego mama to kobieta .. No cóż .. Która nie zna wstydu. Bardzo często paraduje przy moim tż z gołymi cyckami. Na domiar złego wiecznie prosi go aby przyszedł i umył jej plecy siedząc rozwalona , calutka naga. Bardzo mi to przeszkadza. Rozmawiałam z tż o tym i powiedział , że więcej czegoś takiegl nie bedzie ale dzisiaj znowu to samo. Nie raz kupi jakieś bokserki mu przy okazji i stoi przygląda sie jak on je mierzy. Nosz k****. No dobra to jego matka no ale dziewczyny jak wy byście sie z tym czuły ? Dodatkowo często prosi go , żeby obciął paznokcie jej alno podrapał plecy i przychodzi dotyka mnie. Dla mnie jest to obleśne ale on tego nie rozumie. Cały czas nim steruje , rozkazuje mu a on robi to co ona chce. Dzisiaj wyjeżdzając na plaże rano wszystko było w porządku jak wróciliśmy palma odwaliła , zmiana o 180 stopni i pretensje. Dziewczyny prosze was powiedzcie czy to ja przesadzam czy z nimi coś nie tak ? Ja już nie daje rady :(

Gość gość
Prowo? Matka z gołymi cyckami przy dorosłym synu? Patologia, uciekałabym.

Gość Mountein
No właśnie chciałabym żeby to było prowo ale tak nie jest. Kiedy to widzę tak ciężko robi mi sie na sercu , a tż wtedy sie jeszcze obraża i gra :(