Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscigoaci

Czy dobrze Zrobiłam?

Polecane posty

Gość goscigoaci

Muszę się komuś wyżalić i doradzić czy podjęłam dobra decyzje.. powiem tak, mój ZwiaZek o którym pisze jest pierwszym poważnym związkiem choć mam 19 lat. Dużo ludzi z rodziny mi mówiło ze przecież jest tylu chłopaków a ja mam takiego z którym non stop się kloce, bo tak kłóciliśmy się min 2 razy w tyg jak nie więcej i więcej. Zazwyczaj chodziło o zazdrość albo błahe rzeczy typu spóźnienie na spotkanie. On był zadrosny o kontakt z kuzynka której wręcz nienawidził i wyzywał od suk. Ja nienawidziłam jego koleżanek z którymi pisał kiedy się ze mną pokłócił i się żalił. Ale nie tylko kiedy się poklocol. Pisał nawet jak było między nami dobrze. Twierdził ze one maja do niego szacunek nie to co ja. Przyznam ze to co mówiłam do niego i niektóre obraźliwe rzeczy mogły być przykre, ale jestem z natury choleryczką i wie ze łatwo mnie zdenerwować. Z ta kkuzynka moja zabraniał mi się spotykać i nawet komentować zdjęcia, założył fikcyjne konto by mógł patrzec czy komentuje czy nie. Teraz dowiedziałam się wlanie ze ma kontakt i pisze z jedna z koleżanek, twierdzi ze to ona do niego pisze, a kiesy powiedziałam ze ma mi pokazać to bronił się i nie chciał. Wiem ze było na pewno tam coś co by mnie tylko rozwaliło totalnie i bal się. Ja nie pisałam z żadnym chłopakiem i byłam na tyle w porządku ze nawet tych głupich Zdjęć nie komentowałam kuzynce i kontakt mam minimalny. Skończyło się tym ze z nim zerwałam. Ogólnie zrywaliśmy już kiedyś po kilka razy ale zawsze były powroty choćby Max po tygodniu. Kocham go i jest mi bardzo ciężko. Wiem ze to jest głupie, nie zdradzil mnie ale uważam ze jest to chore wszystko. Ukrywanie, usuwanie wiadomości.. dobrze zrobiłam? Za niedługo byłyby 2 lata razem.

Gość gość
Bardzo dobrze zrobilas! To nie milisc tylko jakas toksyczna relacja.

Gość gość
Ten wasz związek to był jakiś koszmar a nie miłość.

Gość gość
A ile lat macie?

Gość gość
Jeszcze sie pytasz? Ale ta milosc oslepia ludzi ;/ To nie byl zwiazek tylko jakies za przeproszeniem g****o.