Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jacys hakerzy ?

Polecane posty

Gość gość

Moze mi ktos powiedziec,jak uzyskac dostep do ip uzytkownikow kafe ? Jest tu ktos taki ?

Gość gość
Albo jak ktos zna jakiegos dobrego hakera to bardzo bym prosila o namiary do niego plisssss

Gość gość
Kogo chcesz namierzyć?

Gość gość
Nie moge powiedziec :P

Gość gość
Nikt nie będzie kręcił bata na siebie. Nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość gość
Trzeba by zhakować i wykraść bazę danych zarejestrowanych użytkowników.Ale jak ktoś tu pisuję przez tora lub korzysta z vpn lub ma dynamiczne ip .To o adresach ip możecie sobie pomarzyć z tego co wiem to operatorzy i dostawcy internetu nie udostępniajom danych użytkownika.Jedyne zgodę można uzyskać na wniosek służb specjalnych ale to wtedy trzeba być drugim Mittnickiem.

Gość gość
Nie chce nikogo namierzac.Chcialam tylko wiedziec,kto jakie posty pisze,to tyle.Ktos sie tutaj kiedys udzielal pisal,ze ma kumpla hakera,ktory zainstalowal mu specjalny program dzieki ktoremu ma sie dostep do ip..

Gość gość
Pewnie kłamał ten ktoś. Swoją drogą nie masz ciekawszych zajęć tylko kogoś szpiegować? Po co ci to? Do pracy byś lepiej poszła.

Gość gość
gość dziś Pewnie kłamał ten ktoś. Swoją drogą nie masz ciekawszych zajęć tylko kogoś szpiegować? Po co ci to? Do pracy byś lepiej poszła. x Dlaczego twierdzisz,ze klamal ?Jestes obeznany/a w temacie ? Jak tutaj mi nikt nie pomoze,to poszukam gdzie indziej. Martw sie swoim zyciem ;)