Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Kolec

Wynajem powierzchni pod biuro

Polecane posty

Gość Adam Kolec

Interesuje mnie ciekawe miejsce na biuro. Niestety w domu nie mam jak pracować, dlatego interesuje mnie wynajem zewnętrznego lokalu, powierzchni biurowej. Co możecie polecić ?

Gość Anna Szurek
Dzień dobry, w jakim mieście poszukiwałaby Pani biura?

Gość Alicja Klimas
Możesz sprawdzić u nich https://www.biura.pl Mój brat znalazł tam biuro dla swojej firmy. To wyszukiwarka tego typu ogłoszeń. Nie jesteś pierwszą osoba, która szuka zewnętrznego biuro po za domem.

Gość gość
Jest dużo wyszukiwarek, ja polecam np. www.remobile.pl. Można też do nich zadzwonić i coś doradzą.

Gość gość
www.gwiazda.info- świetna agencja specjalizująca się w wynajmie biur

Gość agniechats
Jeśli interesują kogoś powierzchnie biurowe Szczecin warto zerknąć sobie tu https://www.officego.pl/oferty/Szczecin . To porządna i uczciwa firma. Mają doświadczenie i przede wszystkim znają się na tym co robią. No i w Internecie też można natknąć się na wiele pozytywnych opinii na ich temat.

Gość gość
jeśli chodzi o wynajem biur to polecam agencję www.gwiazda.info

Gość gość
Nie napisałaś w jakiej miejscowości. Jeśli w Krakowie lub Brzezi, możesz sprawdzić ofertę firmy www.shuklos.pl. Posiadają wiele rodzajów biur w przystępnych cenach.

Gość KatarzynaRejkin
Jeśli chodzi o Kraków to polecam http://herbewo.krakow.pl/. Ja dzięki nim znalazłam fajne miejsce w centrum. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mogę polecić bardzo fajną fajne powierzchnie biurowe ale w Gdańsku w budynku BCB koło Lotniska. Oprócz bardzo atrakcyjnego budynku super jest to, że pracujemy w super punkcie lokalizacyjnym.

Gość gość
w dupe wsadz sobie tą reklame pajacum myslisz ze takim tekstem zachecisz kogos tłuku ? :D chyba cie pojebalo

Gość gość
Na stronie https://www.bbn-efekt.pl/ masz namiar do biura gdzie ja znalazłam mieszkanie na wynajem. Mam rodzinę, męża dzieci więc było trochę trudniej znaleźć ofertę ale na szczęście przez biuro się udało dość szybko.

Gość Misiek
Dnia 20.11.2018 o 07:38, Gość gość napisał:

w dupe wsadz sobie tą reklame pajacum myslisz ze takim tekstem zachecisz kogos tłuku ? 😄 chyba cie pojebalo

w przeciwieństwie do ciebie kogoś może to zainteresować...... 

Gość Joanna71

Każde biuro trzeba dopasować do swoich potrzeb. Czasem wystarczy tylko lifting powierzchni biurowych, które wynajmiemy, a czasem konieczna będzie realizacja fit out. Tego typu rozwiązania oferuje TotalSec . Jeśli więc biuro nie spełnia waszych oczekiwań i chcecie je wyremontować, to warto skorzystać z takich usług. 

Gość rico

Bardzo dobra firma od wynajmu to shuklos.pl Wynajmujemy od nich biuro w centrum Krakowa, w biurowcu przy ul. Szlak 65. Mają tez inne lokalizacje w Krakowie. Mają dobre ceny, są elastyczni we współpracy, zdecydowanie jesteśmy zadowoleni z wyboru firmy i miejsca.

Gość Michalina1985

Jeżeli jesteście z Gdańska, Gdyni i Sopotu  to polecam zapoznać się z oferta BCB przy lotnisku.  Firma oferuję  nowoczesne biurowce klasy A oraz budynki usługowo-handlowe, rekreacyjne i magazynowe. 

Gość BARTEK

Znam ten punkt BCB przy lotnisku w Gdańsku i  powiem wam, że sam chciałbym mieć tam biuro i jakbym nie miał podpisanej umowy na dwa lata w innym miejscu to już bym tam się  przeniósł.  Biurowiec jest w świetnym punkcie i jak macie klientów z zagranicy to mają do rzut beretem biurowca. 

Gość ewka889

Takie biuro należy dopasować do konkretnych potrzeb. Najlepiej przeprowadzić kompleksowy remont. Zobaczcie sobie na stronę firmy Total Sec . Oni są z Warszawy. Oferują ciekawe rozwiązania w tym zakresie. Specjalizują się w realizacjach fit out.