Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że Bóg pomaga ?

Polecane posty

Gość gość

Czy np kiedyś wymodliliscie sobie jakąś pomoc ? Nie chodzi i jakieś małe p*****ly typu pieniądze tylko np zdrowie dla kogoś albo przebaczenie ?

Gość gość
Modlicie się często ? Pomogliscie sobie albo komuś modlitwa ?

Gość gość
Pomaga.zaszlam w ciażę po 11 latach starań i stwierdzeniu lekarzy ze jestem niepłodna

Gość gość
Ja się modlę ale nie daje intencji , poprostu czuję ze jestem podła i nie zasluzylam na łaskę Boga :(

Gość gość
Czasem pomaga a czasem nie

Gość gość
Kiedy moja mama była że mną w ciąży miała raka. Mój starszy o 9 lat brat codziennie wieczorem modlił się, wręcz błagal wprost do nieba o jej zdrowie. W końcu stwierdzono że przeżyć może albo ona albo ja. Wybrała mnie. Ostatecznie poród okazał się bez większych komplikacji. Przeżyłyśmy obie. Lekarze powiedzieli, że to cud.

Gość gość
wypiertalaj otumaniona szmata do kościoła z tym bełkotem!!!!!!!!

Gość gość
mnie niestety nie :O :( nie pomogly ani zadne modly ani chodzenie na msze o uzdrowienie

Gość gość
Bóg jest zagrożeniem dla ludzkiego szczęścia. Jego największą rozkoszą jest znęcanie się nad człowiekiem i pozbawianie go wszystkiego, co dobre i potrzebne, tak, żeby człowiek jak najwięcej cierpiał.

Gość gość
Bóg pomaga.

Gość gość
Chyba że kobieta albo dziewczyna wpadnie w oko zakonnicy, wtedy ona wymodli jej ruinę całego życia. Bóg zawsze wysłuchuje tego, kto się modli o cierpienie.

Gość gość
Gdy sie zamanifestuje pomoze a gdy sie przejawia wciąż trwa w swojej naturze ktorej doswiadczamy. pomaga wtedy jako Brahman deve... gwarantujac zbawienie

Gość gość
Oczywiście,że pomaga.. pamiętajcie, że wszystko co sie wydarza w naszym życiu jest po coś nawet te złe chwile.. trwajcie w wierze i powierzcie swoje sprawy Panu Bogu a napewno Wam pomoze ja sie dosiawdczyłam tego wiele razy

Gość gość
Jak mnie wk*****a kiedy jakaś mądrala zaczyna mnie pouczać. Pamiętaj, że nikt cie nie będzie słuchał jeśli nie będziesz miała odrobiny pokory.

Gość gość
Ja miałam w życiu przeważnie złe chwile i to było wyraźnie po coś, mianowicie żebym straciła wiarę.

Gość gość
5:10 tez czasem tak samo myslalam

Gość gość
Cos z tym wszystkim jest nie tak

Gość gość
Bóg jest zagrożeniem dla ludzkiego szczęścia. to jest kłamstwo szatan daje cierpienie a bóg daj szczęście miłość uzdrowienie np podczas mszy lub przez ludzi np marcina zielinskiego , baszabore ,witek wilk, i piłkaza legi Jakub Kamiński i baschabore https://www.youtube.com/watch?v=tgDX0r-xtvY

Gość gość
Uzdrowienie z czerniaka złośliwego - potwierdzone medycznie. To jeden z największych znaków, jakie do tej pory widziałem. Wiktoria przyszła na spotkanie ze zmianą rakową na brodzie. Histopatologia wykazała, że jest to czerniak złośliwy, lekarz nie dawał jej wielu szans na długie życie. Podczas modlitwy poczuła, że coś się stało. Po powrocie okazało się, że zmiana zmieniła barwę, a po 4 dniach zniknęła (widać na zdjęciu). Wyniki badań wykazały brak zmian rakowych. To jeszcze.https://www.facebook.com/marcinzielinskiposluga/posts/1844787055807342:0

Gość gość
tych uzdrowien udzie juz w setki tyle jest świadectw na yutube

Gość gość
Tak , wiele razy mi pomógł w różnych sprawach i nadal pomaga gdy się do Niego zwrócę z prośbą. Trzeba zaufać Bogu .

Gość gość
Tak☺

Gość gość
A czy to prawda ze zakonnice i ksieza to kosmici

Gość gość
bóg nie istnieje ściema

Gość gość
Księża maja z tego Korzyści Nie Musza Pracowac i dostaja pieniadze za nic

Gość gość
to zostań księdzem jak tak uważasz

Gość gość
Nie pomaga , dobrzy ludzie umierają w biedzie głodzie i z chorobami , podłe mendy żyją latami w zdrowiu i dostatku

Gość gość
W życiu podli ludzie zawsze mają lepiej , jeszcze nie spotkałam osoby bogatej z dobrym sercem , nie mówię że każda osoba z pieniędzmi od razu robi machloje ale np sa bardzo skapi i nie chcą pomóc bliźniemu choć jałmużna to część wiary katolickiej ,której fałszywi katolicy nie przestrzegają

Gość Gość100procent
Po to masz anioła stróża żeby ci pomagał nie po to Bóg dał nam wolną wolę żeby teraz indywidualnie ingerować w ludzkie życie .To co teraz na tej ziemi się dzieję to tylko próba czy godzień jesteś dostąpić życia wiecznego i stanąć przed majestatem Pana Naszego , skąd taka konkluzja że to niby ci źli mają lepiej zostając tu na ziemi skoro po śmierci dobrego człowieka czeka raj na ziemi a ten zły dajmy przykład złodziej cały czas musi się ukrywać bądź w więzieniu spędził połowę życia .Tylko ci co mają czyste sumienie nie boją się śmierci dlatego wielu przed nią się nawraca tylko to już za późno bo Bóg osądza za całokształt a nie za to jak Żyłeś tuż przed śmiercią