Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że Bóg pomaga ?

Polecane posty

Gość gość
oto jest pytanie

Gość gość
Mnie to jakoś nie pociesza mam 20 lat a nigdy nie miałam w życiu ani trochę dobra od ludzi , wiecznie kopanie jak psa choć ja dla innych byłam dobra i zawsze mi było szkoda ludzi w potrzebie

Gość gość
dziś Pan Bóg Ci to wszystko wynagrodzi. . ja też przeżyłam w Twoim wieku bardzo ciężkie chwile , a teraz mam wspanialego męża, piękne mieszkanie prace..wszytsko sie ułoży

Gość gość
Pomaga i to bardzo ,wiara czyni cuda,czułam to podczas choroby nowotworowej,Pan Bóg obdarował mnie wiarą i siłą, jego moc jest ogromna,mam się dobrze,pracuje i żyje!

Gość gość
Ja się modlilam wiele razy , pan mi nie pomógł , za wyjątkiem jednej sytuacji kiedy bardzo płakałam i byłam bliska samobójstwa

Gość gość
Nie pomaga. Boga nie ma, to tylko wymysł umysłu ludzkiego. potrzeba wiary, że jest coś więcej niż obecne życie na Ziemi. Prawda jest taka, że umieramy potem zeżrą nas robaki (chyba, że ktoś się skremuje). Zostajemy tylko w pamięci osób bliskich (nie chodzi o rodzinę). Taka jest prawda. Większość myśli inaczej bo nie są w stanie się z tym pogodzić. :-)

Gość gość
Mysle za pan Bóg pomaga kiedy już nie dajemy rady , ale nie interweniuje kiedy możemy sobie radę dac sami

Gość gość
Ja często blagalam o zabranie mojej stretnej choroby :( nadal ja mam