Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Czy wie ktos, gdzie mozna kupic REGENERUM VITAE? Zadna strona z ta nazwa sie nie otwiera! Masakra

Gość gość
reklamujesz ten środek i myślisz że ktoś sie na to załapie ? On owszem odchudza ale kieszeń !!

Gość gość Weronika
A mi pomogło zastosowanie Slimunox. Po miesiącu diety, gdzie wynik mnie nie zadowolił, zaczęłam postanowiłam, że co dziennie będę jeżdziła na rowerze i dodatkowo zastosowałam Slimunox. Diety nie zmieniałam. Po kolejnych 4 miesiącach nie miałam już nadwagi

Gość Bożena 32
A co powiecie na Foreverslim?

Gość gość
Najlepiej stosujcie "KretaXD" a potem zapijcie "DomestosemWC" efekt murowany!

Gość gość
Moim zdaniem Slimunox jest jednym z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są dostępne w Polsce, a do tego oparty jest on na naturalnych składnikach. Ja przez 3 miesiące schudłam 14 kg

Gość gość  Marta 29
Ja zdecydowałam natomiast się na zastosowanie Slimunox i nie żałuję tej decyzji. Patrząc na wynik jaki osiągnęłam, to w tym akurat przypadku trafiłam idealnie

Gość gość
Jak u większości osób wypowiadających się na tym forum Foreverslim u mnie też zadziałał.Według mnie dobrze skomponowany skład tych tabletek przynosi efekty w bardzo krótkim czasie nie powodując skutków ubocznych.

Gość gość
Musze powiedzieć że Slimunox to najlepsze tabletki wspomagające odchudzanie jakie do tej pory stosowałam.Mija dopiero sześc tygodni a mi już udało się dzięki niemu schudnąc 8 kg.Takiego tempa i takiej skuteczność się nie spodziewałam.Ale jeżeli utrzymam takie tempo do samego końca to zrzucę całą nadwagę.A potem będę musiała się starać aby utrzymać tą wagę.

Gość gość
Zmiany w diecie wprowadzane pomału dadzą lepsze efekty i jest mniejsze ryzyko wystąpienie efektu jo-jo.Zmiany wprowadzone szybko i bardzo duża utrata wagi w krótkim czasie prawie zawsze kończy się efektem jo-jo.Slimunox jest po to aby wspomóc odchudzanie ,nie ma tabletek które odchudzają.

Gość gość
Wynoś się z tymi pseudosuplementami

Gość gość
U mnie kuracja trwała trzy miesiące w tym czasie trwale zmieniłam nawyki żywieniowe,schudłam.Na prawdę trzy miesiące to wystarczająco dużo czasu na to aby zmienić swoją wagę i swoje nawyki.A Foreverslim w tym pomaga.

Gość gość
Ja też zdecydowałam się na Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość
Ja tam nie mam wiele do powiedzenia w temacie Foreverslimu oprócz tego że działają i to w dośc zdecydowany ale nie gwałtowny sposób.Dzięki nim schudłam i to się liczy najbardziej.

Gość gość
Ja też zdecydowałam się na zastosowanuie Foreverslimu i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnac. W 4 miesiące schudłam 12 kilo

Gość gość Lucyna
Ja też zdecydowąłam sie na zastosowanie Foreverslim. Moim zdaniem, nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak właśnie te tabletki

Gość Oliwka

Ja też zdecydowałąm się na zastosowanie Slimunox i moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie