Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

zawsze chciałam mieć rodzinę

Polecane posty

Gość gość598

męża i co najmniej trójkę dzieci, a teraz mam 28 lat i wiem że to moje marzenie nigdy się nie spełni :( Nikt mnie nie chce nawet poznać lepiej a co dopiero pokochać :(

Gość Tajemniczy__DRAGON__
To chyba Provo,nie jestem już pewien Ciebie :)

Gość gość598
żadne provo, tylko moje beznadziejne życie :(

Gość gość
masz 28 lat, czyli jeśli od teraz weźmiesz się porządnie do roboty, to już w przyszłym roku możesz urodzić 1 dziecko, czyli generalnie nie wszystko stracone. Tylko zamiast jęczeć weź sprawy w swoje ręce i do dzieła.

Gość gość598
tylko z kim te dzieci mam mieć?

Gość gość
Zemną

Gość Tajemniczy__DRAGON__
z sąsiadem :D

Gość gość598
Akurat nie mam żadnego sąsiada w odpowiednim wieku. Ja to chyba mam wyjątkowego pecha, ostatnio jeden chłopak zaczął mnie podrywać, nawet chciał się umówić i co? otóż się okazało że ma dziewczynę i do tego dwójkę dzieci. Zresztą do mnie często jacyś dziwni faceci się przyczepiają, albo tacy co to sami nie wiedzą czego chcą. Nikt mnie nie chce tak na poważnie :(

Gość gość
gość598 dziś bo takich ludzi przyciągasz, myslisz że zawsze trafia ci się ktoś nie odpowiedni i dlatego każdy następny jest nie odpowiedni. Zmień myślenie, zacznij mysleć w ten sposób że teraz następny facet jakiego poznasz będzie porządny, odpowiedni dla ciebie pod każdym względem. Myśl o tym jaki powinien być, o każdym nawet najmniejszym szczególe i zobaczysz że kogoś takiego spotkasz. Nie możesz myśleć że przyciągasz samych dziwaków bo wlaśnie wtedy tacy dziwacy do ciebie lgną, wszytsko zależy od nas i od naszego sposobu myslenia.