Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terranovaova

zgon alkoholowy

Polecane posty

Gość terranovaova

pierwszy raz w życiu zdarzył mi się alkoholowy zgon, tj nie pamiętam co wyprawiałam ostatnie ok dwie godziny. Przesadziłam z wódką, ponieważ normalnie jej nie piję, nie znałam swojego limitu, a że po alkoholu nie miewam mdłości i nic wtedy nie jadłam, zamroczyło mnie. Byłam na imprezie ze znajomą, którą znam ze szkoły, ale ta dziewczyna odcięła się ode mnie i nic nie tłumaczy, nic nie mówi, przez co nie dowiem się co się tam wydarzyło...Nie chcę naciskać, ale co robić, by się dowiedzieć? Wiem, że zachowałam się źle, ale czy znajomy/a nie powinni wesprzeć i pomóc w takiej sytuacji? ja w podobnej najpewniej odprowadziłabym znajomego bezpiecznie do mieszkania, dopytywała czy żyje i jak się czuje, "ściągała ze striptizu na stole" ;) jeśli to sporadyczne...Teraz na korytarzu tylko widzę jakieś ukradkowe spojrzenia, nie wiem co o mnie opowiedziała, ale wolałabym nie wypytywać z "głuchego telefonu", tylko dowiedzieć się ze źródła.

Gość gość
bo ty zachowałabyś się jak przyjaciel, a to widać była zwykła kumpela, dla której niewiele znaczysz.

Gość gość
gdyby kolezanka byla normalna, powiedzialaby co robilas i nie rozpowiadała dookoła. Daj sobie z nią spokój.

Gość gość
zgody się zdarzają ;) nic fajnego jak widać, ale prawdziwa kolezanka inaczej by sie zachowala niz ona

Gość gość
podejdź, złap za parchaty i wypytaj

Gość gość
podbijam :D

Gość gość
dokladnie, pytaj az do skutku