Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nieznajomy31

Problem w związku.

Polecane posty

Nie wiem czy na odpowiednim forum, ale... Witam. Zwracam się o jakieś porady do tego grona społeczności. Mam problem z dziewczyną. Jesteśmy ze sobą prawie od dwóch miesięcy. ( może śmieszny okres czasu, ale naprawdę mi na niej zależy i jestem gotów z nią być naprawdę nawet do końca, jest tą jedyną ) Byłem u niej dwa dni temu, było przytulanko, całowanko, masaż - takie luźne spotkanie u niej w domu. Następnego dnia nie dało się z nią jakoś normalnie pisać, zauważyłem to, ale przeżyłem. Pisałem, że tęsknię za nią i takie inne pierdoły - nie ruszało to ją. Dzisiaj nawet do mnie nie napisała, a zawsze po obudzeniu się pisała coś typu " Hejka, jak się spało, co tam? ". Już wiedziałem, że coś jest nie tak - no dobra, napisałem do niej pierwszy. O dziwo mi odpisała, chociaż też troszeczkę musiałem czekać na reakcję, mimo tego, że była aktywna teraz. Zaproponowałem jej, żeby wieczorem jak już będzie chłodniej pójść na rower - napisała, że zobaczy, bo jedzie w odwiedziny do cioci. Około godziny 18 napisałem do niej, czy idziemy; odpisała mi, że nie może. Kiedy zapytałem o powód powiedziała, PO PROSTU NIE MOGĘ. Jak chciałem się zagłębić w temat cały czas podtrzymywała - po prostu nie może. Napisałem do kumpla, jej dobry znajomy ( wiem, że nigdy by nie zabrał mi kobietki sprzed nosa, tym bardziej wiedząc, że bardzo się z nią kocham ), żeby dostać od niego jakąś radę - był dosyć długo w związku z laską, a ja dopiero pierwszy raz. Powiedział mi, że napisała do niego przed chwilą czy idziemy się gdzieś przejść. I teraz - czy to normalne, że Ona do mnie pisze, jak bardzo jej na mnie zależy, jaki to ja jestem najważniejszy a ciężko jest się jej spotkać na głupie 30 minut plus woli wyjść z kolegą niżeli ze mną? Dodam jeszcze, że spotkanie z nią to naprawdę trzeba czekać jak na wizytę u lekarza. Dwa razy w tygodniu to jest max, zawsze ma jakieś wytłumaczenie - albo jedzie nad jezioro, albo siostry pilnuje, albo ma p********y okres piąty raz w miesiącu (tak serio to nie XD). Nie dawno mi się żaliła, że pisze do niej jakiś chłopak, z resztą jak napisze do niej jakiś buc to od razu mnie o tym informuje wzbudzając we mnie zazdrość. Powiedziała stanowczo, że to idiota - mimo tego, cały czas z nim pisze i ma się dobrze. Na messengerze ostatnie rozmowy są w większości z innymi chłopakami - nie zagłębiałem się w treść, ale w tych śmiesznych nazwach użytkownika jakieś k***a " Bartuś <3 " " Sąsiad :* " " Gabryś <3333 ". I jak tu k***a być normalnym człowiekiem? Naprawdę jakby tylko chciała jestem dla niej poświęcić każdą chwilę - tylko ona nie potrafi dać tego od siebie. Przy innych zachowuje się, jakby mnie się wstydziła, chociaż później tłumaczyła się, że tylko się ze mną drażniła. Powiedzcie co o tym sądzicie, mi naprawdę na niej zależy i chcę z nią być najdłużej jak tylko to jest możliwe. Napisałem do niej o tej sytuacji z kolegą, przestała mi już odpisywać na amen a jak zadzwoniłem to odrzuciła tłumacząc się zaraz, że nie może rozmawiać bo siedzi z mamusią.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować