Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facet nie chce czegos wiecej?

Polecane posty

Gość suzi525
Autorka67,lubią ,bo ich to podnieca i jeśli nie mają żadnych powodów przeciw to po takim przytulaniu dążą do czegoś więcej lub jeśli chcą opóźnić seks to nawet w ten sposób mogą osiągnąć wytrysk. Nie ma sensu abyś wypróbowywała ten sposób z nogą (kolanem),on ma problem najprawdopodobniej z erekcją ,już dawno poczułabyś jego penisa gdyby wszystko było dobrze. Jest problem i powinnaś mu w tym pomóc .Zapewniam cię ,że on przeżywa katusze nie mogąc cię zaspokoić .Każdy normalny mężczyzna chce dać rozkosz swojej dziewczynie i chce pokazać ,że może to zrobić. U was minęło już dużo czasu na okazanie szacunku , na okazanie wszystkiego ,teraz jest pora na okazanie pożądania i pora na spełnienie waszego uczucia a on nie może ci tego dać .Musisz z nim poważnie porozmawiać . Niezależnie jak skończy się wasz związek ,pamiętaj ,że nie możesz mu okazać lekceważenia ,pogardy ,nie możesz go wyśmiać , bo takie zachowanie odbija się czasami na całe życie .On już ma problem , być może po waszej rozmowie będzie można ten problem rozwiązać ,ale być może nie . Musisz również sama się zastanowić czy podołasz wyzwaniu ,ale chyba dasz radę. Napisz o waszej rozmowie ,co jest powodem jego problemu.Czeka cię trudne zadanie. Trzymam za ciebie kciuki.

Gość Autorka67
suzi525 dziekuje. zalezy mi na nim, chce mu pomoc. nawet nie pomyslalabym, by go wysmiac lub zrobic cos podobnego. masz racje, pewnie ma problem i musze z nim o tym porozmawiac. a czy wg Ciebie powodem mze byc tez to, ze przez dlugi czas nie uprawial seksu?

Gość gość
To proste. Chlopak jest zakochany i nie chce Cie sploszyc, zepsuc tego co Was laczy. Ty zrob pierwszy krok!

Gość olaolaolaolaolaola
Hej, wszyscy tutaj o seksie, ale oni się nawet nie całowali. Z tym jest coś trochę nie tak. Ja jestem z natury bardzo nieśmiała i też miałam ten problem jak się spotykałam z nieśmiałym facetem - przez 2 miesiące do niczego nie doszło, on raz próbował ale w tak nieudolny sposób że ja jakoś odruchowo zrobiłam unik. Ostatecznie się rozstaliśmy, bo uznałam że skoro nie ma między nami żadnej bliskości i też mnie do tego nie ciągnie, to to nie to. Z innym facetem spotykaliśmy się, przytulaliśmy, mizialiśmy pod koszulkami, gadaliśmy, tej bliskości było zdecydowanie więcej ale obydwoje byliśmy młodzi i nieśmiali i do niczego więcej nie doszło, chociaż raz widziałam, że miał silną (i raczej niespodziewaną) erekcję, którą szybko z zawstydzenia przykrył bluzą :P Potem spotykałam się z facetem, który mnie pocałował po tygodniu i zrobił to skubany w bardzo sprytny sposób. Też leżeliśmy sobie, gadaliśmy, przytulaliśmy się i podciągnął mnie tak, że mieliśmy policzki oparte o siebie i zaczął przechodzić bliżej ust i... no wiadomo jak to się skończyło zanim zdążyłam się dobrze zorientować co się dzieje hehe. Więc może spróbuj tak. Mnie to bardzo odblokowało. Potem nie miałam już żadnych problemów żeby to sama zainicjować. No i też całując się na leżąco łatwo położyć się na nim albo wziąć go na siebie, wyczuć czy jest podniecony albo trochę bardziej się podotykać, odblokować, bo wiadomo że podczas namiętnych pocałunków to ręce chodzą w różne strony. Myślę, że to może być jakiś pomysł zanim będziecie 'poważnie rozmawiać'. Bo o ile wyobrażam sobie poważną rozmowę o pierwszym razie razem, tak średnio wyobrażam sobie taki aranżowany pocałunek zaraz po takiej rozmowie... Ale jak nie zadziała, to oczywiście warto porozmawiać :) Powodzenia! :)

Kuṛwa ?!!! To jest f8 a nie forum o przytulaniu. Dziecko z takimi tekstami o przytulaniu to pisz sobie do woli na uczuciowym, czy w dowolnie innym temacie, ale nie tutaj mamejo. Twoja i innych obecność, to jak plucie w twarz Jackowi, który przez telefon doprowadzał do orgazmu. Czekać tylko na tematy... " Całowałam się z chłopakiem, czy to jest miłość"

Gość suzi525
Długa abstynencja seksualna nie doprowadza do problemów z erekcją,wręcz przeciwnie a i faceci radzą sobie z taką przymusową przerwą np.masturbując się .W czasie pieszczot z kobietą też następuje erekcja a u twojego faceta nie ma erekcji i nawet nie próbuje jej wywołać np.ocierając się o ciebie swoimi klejnotami. Z nim jest odwrotnie ,długo nie uprawiał seksu ,bo ma problemy.

Gość gość
Nowy w mieście dziś x nowy w formie :classic_cool:

Gość Autorka67
ok, dziekuje, teraz juz wiem, ze ma problem i musze mu pomoc.

Gość gość
tak jak ktoś radził mądrze: 1. nalej wam po lampce wina, pocaluj go w usta 2. potem barfziej namiętnie pocaluj go w usta 3. dopiero po pierwszych pocalunkach jak nic się nie będzie działo z jego strony dopiero wtedy będzie vzas na rozmowę