Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie to idioci

Polecane posty

Gość gość

Ludzie to idioci a najbardziej na tym forum Zero jakiś praktycznych ludzi ty same debile

Gość gość
nie obrażaj nas samico

Gość gość
A co prawda boli ?

Gość gość
spalic to cos na stosie

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Państwo ma wszystkich w jednym miejscu, wystarczy ich wszystkich tutaj zgarnąć i pozamykac tam gdzie ich miejsce, a od razu polska pozbędzie się g****a smierdzacego które tylko przynosi wstyd i hańbe.

Gość gość
Zgadzam się z osoba powyżej chociaż widać ze i są ludzie normalnie Ból d**y łapiecie tutaj a jak ktoś np. podtrzymuje odpowiedzi na pytanie to nagle nikt nie odpisuje sama jestem tego przykładam dlatego odpowiedzcie strasznie idiotycznie a raczej sadzialam ze są tutaj ludzie w miarę inteligentni a jak zobaczycie ze ktoś napisze przepraszam Doda temat pt. Ludzie to idioci to nagle się burzu. I rzuca się jak gowno w przepreblu wstyd nic więcej. Raczej ci co zginęli co walczyli o Polskę to raczej nie o takich Polaków. I Ze prawda boli to raczej nie moja wina Także ta mądra osoba co napisała "spalić na stosie" to raczej uważam ze warto z tobą tak zrobić bo jak kto się mówi w internecie każdy potrafi być wielki WSTYD MI ZE W TAKIEJ POLSCE MIESZKAM

Gość gość
Jeszcze taka mądra jesteś to czemu z gościa piszesz proszę ujawnij się a zobaczymy czy wtedy będzie taka psykata. Ps. Przepraszam za błędy ale pisze w pośpiechu Mam nadzieje ze da się zrozumieć

Gość gość
polska to kraj teoretyczny, dawno was sprzedali chłopaki z wiejskiej

Gość gość
Raczeej ciebie z pewność tez