Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazdy, delegacje

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy po ślubie nieco ponad miesiąc. Mój mąż jakiś czas temu stwierdził, że potrzebuje zmienić pracę. Bardzo szybko udało mu się ją znaleźć i wydawać by się mogło, że wszystko jest świetnie. Niestety pojawiły się informacje o delegacjach, wyjazdach służbowych (przynajmniej raz w miesiącu na kilka dni). W ostatnim momencie są w stanie poinformować, że to jednak 4, a nie 3 dni. Naprawdę staram się być wyrozumiała, wspierać go, ale powoli mam dosyć. Poza pracą mój mąż ma jeszcze gospodarstwo (trzeba liczyć się, że w okresie żniw nie ma go w domu praktycznie cały dzień-praca, później zajęcia związane z polem). Jesteśmy w stanie widywać się tylko parę minut dziennie. Pomimo rozmów, on praktycznie problemu nie widzi, a mnie przeraża perspektywa takiego życia mając 20-ścia kilka lat. Nie wiem czy robić cokolwiek dalej, rozmawiać czy starać się pogodzić z tą sytuacją.

Gość gość
Adresatko ja juz trzeci rak tak sie mecze ale ostatnio sloneczko na demna zaswiecilo bo poznalam wspanialego faceta Teraz wcale mi to nie przeszkadza ze maz wyjezdza, tylko czekam i pytam kiedy znow mnie zostawi. Chwile po jego wyjezdzie wsiadam w samochod i jade do krzysia(imie faceta ktory :::::::) Pol godziny pozniej juz jestem pod nim a w sobie czuje jego maczuge. Teraz wiem co to znaczy meszczyzna ktory wie co zdrowa kobieta potrzebuje w lozku.Po kazdym spotkaniu jestemz sil opadnieta ale czuje sie wspaniale bo jestem mocno przerznieta tak jak sobie marzylam