Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To koniec...prawda?Prawdziwy koniec.

Polecane posty

Gość gość
ogarnijta sie ludzie przed końcem jeszcze bedzie z pięc przerw na bloki reklamowe

Gość gość
Ona tego nie wytrzyma.

Gość gość
i w sumie niczego nie było, a boli- niby o sobie czytam. Dziś zrozumiałem, że poprostu miałem urojenia, że Ty nigdy mnie nie kochałaś, a ja zachowałem się jak dziecko. Przepraszam Cię, że prawie dwa lata Cię męczyłem swoimi niepotrzebnymi wyznaniami uczuć oraz próbami coś zrobić w tym kierunku, dojrzałem, przejrzałem.

Gość gość
To prawda. To koniec

Gość gość
Hola hola, mów za siebie! :-P

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co on o Tobie myśli, co czuje, jakie ma wobec Ciebie zamiary, jak Wasz związek się dalej potoczy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To zrób coś.

Gość gość
1.22 kocham Cie ponad wszystko bezgranicznie i do szaleństwa i nigdy ale to nigdy nie przestanę!!!Twojw wyznania ratowały mi życie bez Ciebie byłoby mu bardzo ciężko .

Gość gość
do 12-17 nawet na tym forum , są osoby, które się śmieją z uczuć, przecież pisałem poważnie.

Gość gość
15.02 Nigdy nie smiałam siez uczuć uwierz mi .Tęsknie .Przejezyczyłam sie nie mu a mi.

Gość gość
12.02 Wiem że pisałeś poważnie.To nie było urojenie i nie męczyłeś mnie .Trudno mi jedynie było uwierzyć w coś tak bardzo pięknego i wyjątkowego jesli wyznawałeś jedynie drogą internetową.Dzis tak wyjątkowo mi Ciebie brakuje..tzn zawsze brakuje a dzis tak bardzo bardzo..Wystarczy jakas piosenka i już ryczę.Wysłałam Ci esemesa zaczepnego.Odpowiesz ??Proszę.

Gość gość
...inie przepraszaj za miłość.Dziękuję Ci za każde słowo piosenkę..czuły gest.Nigdy nikt tak pięknie do mnie nie mówił..nikt nie rozumiał i nie traktował mnie nigdytak jak Ty.Nie chciałam Cię stracić a straciłam xhyba bezpowrotnie czy tak?Teraz poostała mi jedynie wegetacja.Bez Ciebie już nic mnie nie cieszy.Usłysałam piosenkę.".Nie ma już swiatła w nas....znknąłblask i dawno zgasł.."Poryczałam się.Swoimi spojrzeniami skradłes mi część duszy .Nie umiem się obudzić z tego snu.Bez Ciebie już nic nie jest takie samo.Chodzę jak w letargu.Nie jestem sobą.;-(

Gość gość
Do 18-02 to nie możesz być Ty, ale jednak czemu nie wyznałaś co czujesz? Przecież to ważne

Gość gość
Wyznałam woele razy tą samą drogą co Ty.Wyznałam tez przez sms i ro wiecej z mojej syrony niz z Twojej bo ja zdobyłam sie na tą odwagę mimo ze serce niemal nie wyskoczyło mi z piersi .Nawet dwa razy wyslałam esemesa ktory powinien wiele znaczyć..oczywiscie bez odzewu ..tzn odzew moze ibył ale nie tradycyjną drogą.Przykre.

Gość gość
Wyznałam wiele razy tą samą drogą co Ty.Wyznałam tez przez sms i to wiecej z mojej strony niz z Twojej bo ja zdobyłam sie na tą odwagę mimo ze serce niemal nie wyskoczyło mi z piersi .Nawet dwa razy wyslałam esemesa ktory powinien wiele znaczyć..oczywiscie bez odzewu ..tzn odzew moze ibył ale nie tradycyjną drogą.Przykre.Wczoraj tez wysłałam zaczepnego.Jeszcze tylko przez godzinę jestem w domu bo idę do pracy.Pisz.

Gość gość
20-27 To nie Ty, niestety, wczoraj nie dostałem żadnego esms

Gość gość
A może zmieniłeś numer.Mam ten numer od 2010 r.

Gość gość
do 20-37 nie, to nie ja, to nie Ty. Moja miłość dopiero jutro idzie do pracy

Gość gość
To może widzielismysie w kwietniu 2013 na cmentarzu lub w 2015 na otwarciu?

Gość gość
do 20-38 nie , poważnie , niestety, bym chciał oby to Ty byłaś , ale to nie Ty.

Gość NieboPiekło
Smutne jest to, że tak wiele osób kocha się z wzajemnością, a na codzień bardzo się ranią, bo ani jedno, ani drugie nie potrafi wyjaśnić ze sobą pewnych spraw.

Gość gość
Jak wyjasnić nie mając kontaktu?

Gość gość
U mnie ciągle sie tli Wiem że będzie z tego pożar A

Gość gość
do 21-05 i tu masz rację, jestem tak zraniony, że nie potrafię już nic, nawet rozmawiać.

Gość gość
U mnie byl pozar,ale nastala burza z piorunami