Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytane do facetów o przyjaźń z kobietą

Polecane posty

Gość gość

jak byście odebrali słowa od kobiety : że bardzo cię lubię, ufam ci, lubię z tobą przebywać, lubię twoją obecność, fajnie, że jesteś. jako zwykłe wyznanie przyjacielskie, czy coś więcej?

Gość gość
raczej coś więcej i musi jej na tobie bardzo zależeć skoro obsypuje 'wyjatkowymi' komplementami

Gość gość
A ty czujesz coś do niej?

Gość gość
bardzo ją lubię. także lubię z nią spędzać czas, to fajna dziewczyna. i nie ukrywam, że podoba mi się jako kobieta.ale chyba lepiej dla niej, jak będzie z kimś młodszym, ponieważ jestem od niej starszy o kilkanaście lat. kiedyś byłem jej pewnego rodzaju opiekunem, jak przyszła na staż po studiach do firmy, gdzie pracuję. dużo razem przebywaliśmy, rozmawialiśmy tak się poznaliśmy.

Gość gość
wiek nie przekreśla miłości, można być szczęśliwym i zakochanym mimo różnicy wieku... ona dała wyraźny sygnał, teraz decyzja należy do ciebie

Gość gość
czyli jednak to nie jest zwykłe wyznanie przyjaciółki. tylko teraz nie bardzo wiem, w jaki sposób z nią o tym porozmawiać.

Gość gość
jakie cos wiecej? chyba ze mowiac takie slowa baba do jaj sie facetowi zabiera... a jak nie, to nie dopisuj sobie czegos czego nie ma, inaczej na leb ci wejdzie i kaze sie traktowac jak ksiezniczka nic nie dajac w zamian. Typiara szuka sobie "sugar daddy", NIE DAJ SIE.

Gość gość
przecież nie musisz od razu z nią o tym rozmawiać, flirtuj z nią, zobaczysz jak się zachowuje, a później po prostu pocałuj... :) skoro to twoja przyjaciółka to nie musisz się obawiać

Gość gość
no niby nie, ale kiedyś pewnie będzie trzeba. coś tam czasem z nią flirtowałem w formie żartów, odniosłem wrażenie, że się jej to podoba. lubię ją bardzo, jako kobieta też mi się podoba, tylko chciałbym dla niej jak najlepiej, dlatego z drugiej strony czasem myślę, czy nie byłoby dla niej lepiej, gdyby związała się z kimś lepszym ode mnie, młodszym.

Gość gość
Puknie się z Tobą a później oskarży i będzie doiła kasę :-D Nagraj ją lepiej gdybyś się zdecydował, tak na wszelki wypadek ;-) ...i poproś żonę o zgodę, żeby ta też cię nie zrujnowała